Celebrity News

Da može spalila bi slike sa venčanja: Nećete verovati u kakvoj venčanici se Danica Ristovski udala za Lazu, nije slutilo na dobro

Venčanje Danice i Lazara Ristovskog po svemu je bilo drugačije

Da može spalila bi slike sa venčanja: Nećete verovati u kakvoj venčanici se Danica Ristovski udala za Lazu, nije slutilo na dobro

Boško Karanović

Venčanje Danice i Lazara Ristovskog, neki bi rekli, nagovestilo je krah braka, jer je sve o čemu devojke maštaju pre nego što izgovore sudbonosno "da" kod njih izostalo.

Romansa glumačkog para, koji se nedavno nakon četiri decenije skladnog braka razveo, počela je kada su se sreli na fakultetu, a kako je izgledalo venčanje Danice i Lazara Ristovskog izgledalo, glumica je svojevremeno ispričala za list "Gloria".

Pročitajte: Danica umire od sramote - Lazar Ristovski objavio sliku sa 43 godine mlađom koleginicom koja mu je ukrala srce, prizor će vas šokirati

Građanski brak sklopili su 1980. u opštini, odakle su otišli na ručak kod njenih. Nisu želeli pompezno venčanje jer su smatrali da je sama ljubav dovoljna. On nije bio u odelu, niti ona u venčanici. Bili su jednostavno odeveni.

 

Ata Images

 

 

- Već na prvoj godini moj Lazar me je osvojio hrabrošću i lepotom. Autentičan, na prvi pogled izdvajao se iz mase. I danas uzdrhtim kada se slučajno sretnemo.

- Kada se rodio naš sin Petar, stalno sam se osmehivala, a kada je na svet došao Jovan, spoznala sam šta zaista znači superiornost nad životom u najlepšem smislu. Imati jedno dete je san, a tek dvoje beskrajna lepota.

- Kada smo se nas četvoro prvi put zagrlili, to je bila istinska, skoro opipljiva sreća – govorila je Danica.

Komentari (0)

Loading