Celebrity News

Nemanja Gudelj skinuo šešir tri meseca posle presađivanja kose: Pogledajte i sami prosudite da li je operacija uspela (FOTO)

Nemanja Gudelj nakon intervencije izgleda ovako

Nemanja Gudelj skinuo šešir tri meseca posle presađivanja kose: Pogledajte i sami prosudite da li je operacija uspela (FOTO)

Instagram

Nemanja Gudelj pre tri meseca posetio je uglednu kliniku u Turskoj gde se uz pomoć najvećih stručnjaka iz ove oblasti estetske medicine podvrgao presađivanju kose. Tada se fudbaler, čija je duga kosa, bila njegov zaštitni znak, ošišao do glave, kako bi se podvrgao pomenutom estetskom zahvatu.

Pročitajte: Sve se trese od Španije do Beograda - Stigla prva reakcija Gudeljeve porodice nakon što je zaprosio Anastasiju (FOTO)

Nemanja Gudelj nakon intervencije gotovo tri meseca nije skinuo šešir. Pa ipak, na retkim fotografijama mogli smo primetiti da mu kosa polako raste.

 

Profimedia

 

Sada su se pojavile fotografije sa jedne utakmice, na kojoj se jasno vidi da Nemanja Gudelj nakon intervencije ponovo ima frizuru, odnosno da mu je kosa prilično porasla, što je dokaz da je intervencija uspešno obavljena.

Pročitajte: Uprkos svemu, nije izdržala! RASTALI SE Anastasija Ražantović i Nemanja Gudelj! Cecina naslednica se oglasila, EVO ŠTA MU JE PORUČILA (FOTO)

 

Profimedia

 

 

Sada, tri meseca nakon intervencije, fudbalera sve češće možemo videti bez šešira, a mnogi se pitaju da li ćemo ga, kada za to dođe vreme ponovo videti u njegovom prepoznatljivom izdanju, sa repićem na glavi.

 

Profimedia

 

 

 

Komentari (0)

Loading