Celebrity News

VIše nije mogao da izdrži, rekao je KRAJ! Nemanja Gudelj posle tragedije doneo odluku koja je šokirala javnost, više ništa neće biti isto

Zdravstveno stanje Nemanje Gudelja tema je tabloida i portala

VIše nije mogao da izdrži, rekao je KRAJ! Nemanja Gudelj posle tragedije doneo odluku koja je šokirala javnost, više ništa neće biti isto

Poslednjih godinu dana porodicu Gudelj stiže nesreća za nesrećom. Prvo je Nemanjin mlađi brat Dragiša imao probleme, zatim se dogodilo da je Anastasija izgubila bebu u poodmakloj trudnoći, što je sve članove porodice dotuklo, a sada je zdravstveno stanje Nemanje Gudelja u fokusu. 

Pročitajte: Fotografija kao dokaz! Olivera Gudelj konačno smekšala, prigrlila Anastasiju i zaboravila sukobe (FOTO)

Simpatični fudbaler, domaćoj javnosti poznat kao momak Anastasije Ražnatović, dosta polaže na svoju fizičku spremu, zdravo se hrani što se ogleda na terenu. Zbog prirode posla on je u obavezi da bude u formi, pazi šta jede i pije, jednostavno da bude zdrav.

Instagram

 

Redovni lekarski pregledi, koji se u okviru kluba svake godine obavljaju prevencija su koja mu znači, te bi se reklo da je Anastasijin izabranik zdrav ko dren. Ipak, postoji nešto sa čim se on bori godinama unazad, a za to zna svega par njegovih prijatelja, porodica, a sad i mlada pevačica.

Pročitajte: Izabrala SAMOĆU: Nakon gubitka bebe, skrhana bolom, Anastasija Ražnatović donela iznenađujuću odluku

Naime, zgodni sportista ima velike zaliske. Kosa u tom delu, ne zna se iz kog razloga prestala je da raste, zbog čega on stalno nosi kačkete. Ne dopada mu se što pored duge i guste kose u tom delu postoji nedostatak pa to nalazi načine da skrije a sada je pronašao način i kako da to trajno otkloni.

Instagram

 

 

Pre par dana on je otputovao u Tursku, gde se sastao sa čuvenim tamošnjim hirurgom za presađivanje kose, od kog je dobio adekvatne savete a veruje se da uskoro ide i na transplantaciju.

Pročitajte: Ni Olivera nije mogla da ga spreči! Pogledajte šta je Nemanja Gudelj priredio Ceci za 50. rođendan FOTO

Mnogi mediji su preneli da je zdravstveno stanje Nemanje Gudelj ugroženo zbog čega je hospitalizovan, međutim, priroda njegovog boravka na klinici je potpuno drugačija i nimalo nije opasna po život, kako se spekulisalo.

Instagram

 

 

 Ako se podvrgne estetskom zahvatu Nemanju, međutim, očekuje dug oporavak, te se veruje da će Anastasija, koja u Tursku nije krenula sa izabranikom, uz njega biti sve vreme po povratku iz bolnice.

 

Komentari (0)

Loading