Celebrity News

Arena je zakazana, ali STOMAČIĆ ne može da se sakrije: Prijovićki i Filipu stižu ČESTITKE sa svih strana, dokaz je pred vama (FOTO)

Trudnoća Aleksandre Prijović glavna je tema na društvenim mrežama

Arena je zakazana, ali STOMAČIĆ ne može da se sakrije: Prijovićki i Filipu stižu ČESTITKE sa svih strana, dokaz je pred vama (FOTO)

Trudnoća Aleksandre Prijović tema je o kojoj se polemiše.

Osim svojim pesmama, pevačica Aleksandra Prijović uvek je u medijskom fokusu i punu pažnju javnosti privlači i detaljima iz svog privatnog života. Budući da sa suprugom Flipom Živojinovićem godinama uživa u veoma skladnom i srećnom braku iz kojeg imaju sina Aleksandra mnogo puta se nagađalo o njihovom proširenju porodice i oko te teme se uvek podigne velika prašina.

 

Instagram

 

 

Trudnoća Aleksandre Prijović i ovog puta je glavna tema na društvenim mrežama gde su fanovi detaljno posmatrajući jedan njen snimak sa nastupa krenuli da polemišu o ovoj temi.

- Ljudi, ja mislim da je Aleksandra Prijović trudna - napisala je jedna aktivna tviterašica dok su se ostali priključili diskusiji u komentarima.

 

 

Ispod uske zlatne haljine koju je za scenu ovog puta popularna pevačica odabrala i koja savršeno ocrtava njenu izvajanu figuru, ako se dobro zagledate blago je primetan stomačić, a fanovi su oduševljeno komentarisali kako bi to zaista bile predivne vesti.

Pročitajte: Najlepše vesti iz doma Prijovićke i Filipa! Pevačica se oglasila i POTVRDILA radost koja stiže za devet meseci, svi čestitaju (FOTO)

Ipak, ako uzmemo u obzir koliko je ona aktivna na sceni, neprestano đuska i pravi odličnu atmosferu, male su šanse da je ova pretpostavka tačna, a posebno sumnja pada zbog njenih zakazanih koncerata širom regiona koji su već mesecima unapred rasprodati.

 

Ata Images

 

 

Trudnoća Aleksandre Prijović nesumnjivo bi pored svih članova poznate porodice i te kako obradovala njene brojne fanove, međutim, kako je i sama u više navrata isticala, kada do toga dođe, ona će prva najlepšu vest sa svima podeliti.

 

Komentari (0)

Loading