Celebrity News

Koliko su samo plastičnih operacija od tad uradili... Fotografija sa početka braka otkriva sve promene na licima Mileta Kitića i Marte Savić

Mile Kitić i Marta Savić u mladosti

Koliko su samo plastičnih operacija od tad uradili... Fotografija sa početka braka otkriva sve promene na licima Mileta Kitića i Marte Savić

Mile Kitić i Marta Savić u mladosti

Iako se malo-malo spekuliše o njihovom razvodu, Mile Kitić i Marta Savić uživaju u svojoj bajki koja je počela pre više od trideset godina. Sve svađe koje su imali bile su sitne, nisu se nikad razdvajali na duže vreme, a o razvodu nikad nisu ni pomišljali, o čemu je pevač jednom prilikom pričao.

 

Ata Images

 

 

Marta i Mile upoznali su se slučajno na njihovom zajedničkom nastupu u Nemačkoj. Tada su razmenili brojeve telefona, i pevač se vratio u Sarajevo. Mile je odmah bio očaran Martinim ponašanjem, stavom i lepotom, a sudeći po fotografiji iz njihove mladosti, retko ko ne bi „pao“ na atraktivnu Martu.

 

Instagram

 

Ostali su u kontaktu i slučajan susret prerastao je u prelepu vezu. Zabavljali su se od 1988. ali su se venčali tek 1997. godine kada se rodila Elena, koja kao i roditelji, sada gradi karijeru u muzici.  

Pročitajte: Ovo je prva žena Mileta Kitića - Elena je drugo dete, njenu stariju polusestru pevač nikada ne pominje

 

Iako je Marta 14 godina mlađa od popularnog pevača, ta razlika im nikad nije predstavljala nikakvu prepreku. Ljubav održavaju i na daljinu, kada Mile mora da putuje zbog nastupa.

 

youtube printscreen

 

 

- Ja odem na turneju po Americi, a ona me ne zove pet dana, ne pita koliko sam para zaradio. Isto tako ni ja nju ne pitam. Ona ode u Hurgadu ili na Dominikanu i ne javlja se 15 dana.

- Toliko smo godina zajedno da je dobro da nekad poželimo jedno drugo. Dosta se pisalo o kući koju imamo na Dominikani, ali red je da čovek uloži negde kad radi toliko godina - rekao je pevač, otkrivši da Marta većinu vremena provodi upravo u pomenutoj nekretnini i da trenutno zaista žive odvojeno, ali da uprkos tome, ljubav cveta kao i pre tri decenije.

 

Instagram

 

 

 

Komentari (0)

Loading