Celebrity News

Sin Ane Stanić izrastao u pravog lepotana: Vuk Lavrnić već lomi srca, pogledajte koliko samo liči na majku (FOTO)

Sin Ane Stanić izrastao je u pravog momka

Sin Ane Stanić izrastao u pravog lepotana: Vuk Lavrnić već lomi srca, pogledajte koliko samo liči na majku (FOTO)

Nismo mnogo puta do sada imali prilike da se uverimo zašto je sin Ane Stanić njen najveći ponos, međutim kako je Vuk sve stariji i zreliji, ponosna mama počela je češće da ga prikazuje u javnosti.

 

Instagram

 

 

Tačnije, pevačica to čini putem svog "Instagram" naloga gde je prati impozantan broj ljudi i svi redom oduševljeni su u kakvog je momka Vuk izrastao, a o njegovoj lepoti naširoko se priča.

 

Instagram

 

 

Preslatki sin Ane Stanić koji je na svet došao 2011. godine iz velike ljubavi pevačice i nekadašnjeg košarkaša, a sada biznismena Momčila Lavrnića sve češće je prisutan na profilu poznate mame koja ne krije da je on njen centar sveta.

 

Pored velike fizičke sličnosti, dečak i mama po svemu sudeći dele ista interesovanja i veoma su bliski, a to je ujedno i pravi primer svim roditeljima kako da odgajaju i usmeravaju svoju decu.

 

Instagram

 

 

Vidno je da je sin Ane Stanić od majke nasledio ljubav prema prirodi, sportu i svim zdravim navikama koje pozitivno utiču na odrastanje svakog deteta, te posvečena mama na konto odnosa sa naslednikom mahom pobraja pozitivne komentare.

 

Instagram

 

 

Jedna od stavki u kojoj Ana uživa, a koju je prenala i na svog jedinca jeste skijanje na vodi koje je oboma strast i na koje često odlaze zajedno.

 

Instagram

 

 

- Počela sam da ga dovodim u klub da bi se družio sa decom i provodio vreme u prirodi, a onda je sam, nekako prirodno, počeo da uživa u skijanju - rekla je pevačica ponosna što ova disciplina Vuku odlično ide, pa već beleži zapažene rezultate. 

 

Instagram

 

 

Fotografije koje je Ana podelila jasan su pokazatelj da je njen sin i njeno najbolje društvo, da u svakom trenutku sa njim ona neizmerno uživa i da je njihov odnos pravi drugarski, a ono što ponosnoj mami posebno greje srce jesu komentari da je položila ispit u roditeljstvu.

 

Instagram

 

 

Pravi dečak za primer je sin Ane Stanić koji se takođe izdvaja lepotom i neodoljivim šarmom, i nesumnjivo je on već počeo da lomi srca vršnjakinja i zadaje im prve tinejdžerske ljubavne muke.

 

Instagram

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading