Celebrity News

Muž Ane Stanić posle pet godina konačno u javnosti: ISTINA O RAZVODU sada je konačno pred nama, pogledajte dokaze (FOTO)

Brak Ane Stanić često je proteklih godina bio na udaru medija

Muž Ane Stanić posle pet godina konačno u javnosti: ISTINA O RAZVODU sada je konačno pred nama, pogledajte dokaze (FOTO)

Pre više od 13 godina sklopljen je brak Ane Stanić i Momčila Lavrnića. Zaljubljeni par venčao se prvo u jednom fruškogorskom manastiru, a zatim i pred matičarem okružen velikim brojem zvanica. Do pre nekoliko godine sve najbolje se moglo čuti o supružnicima, koji su nedugo od svadbenog veselja postali roditelji sina Vuka. 

Pročitajte: Teška porodična priča: Evo ko je maćeha Ane Stanić, zašto je nije prihvatila i šta na sve to kaže njen otac (FOTO)

Petar Đorđević

 

Međutim, gradskim kuloarima, pa samim tim i u nekim medijima počeli su da kruže tračevi da brak Ane Stanić nije skladan kao ranije, da se ljubav ugasila, a razlike između nje i muža da su postale nepremostive. Uprkos tome što su nagađanja tog tipa uzela maha pevačica nije u početku želela da reaguje. Naprotiv, ćutanjem je pokušala da zapuši usta zlonamernicima, a kada joj to nije pošlo za rukom odlučila je da se oglasi putem društvenih mreža.

Pročitajte: Moj sin pohađa tu školu, nije poznavao dečaka koji je pucao... Ana Stanić uznemirena, stigla na lice mesta

Ata Images

 

Demantovala je pop zvezda da je njen brak u krizi, a negde u isto vreme pojavio se izvor blizak njoj i Momčilu sa pitanjem zašto kriju pravu istinu.

- Iako su pokušali da prevaziđu neslaganja, nisu uspeli. Sve je prošlo mirno jer su oboje civilizovani ljudi i za tim nema potrebe. Pritom, imaju sina, kome žele samo najbolje, i zbog njega su i dalje u dobrim odnosima. Znam da ne žive zajedno više od godinu dana, tako da pretpostavljam da su se razveli u tom periodu, krajem 2018. ili početkom 2019 - rekao je izvor koji se, ipak, ispostavio kao nepouzdan.

Pročitajte: Fotografija za verovati ili ne: Ana Stanić obukla haljinu koju je nosila pre 25 godina, kako joj stoji?

Ata Images

 

Izuzetno tužan povod otkrio nam je da je sa njenim brakom sve u redu. Ona se proteklog vikenda pojavila na sahrani M.E., jedne od devojčica koje su tragično stradale u sredu u OŠ "Vladislav Ribnikar" upravo sa suprugom i sinčićem.

Komentari (0)

Loading