Celebrity News

Da li je moguće da je posle Željka Joksimovića izabrala NJEGA: Pogledajte fotke Adriane Čortan i muža sa plaže, SVE JE JASNO

Adriana Čortan na odmoru sa mužem

Da li je moguće da je posle Željka Joksimovića izabrala NJEGA: Pogledajte fotke Adriane Čortan i muža sa plaže, SVE JE JASNO

Voditeljka Adriana Čortan svojevremeno je bila jedno od najlepših TV lica, a svojom harizmom osvojila je publiku širom Srbije. Posebno je bila u žiži javnosti kada se zabavljala sa Željkom Joksimovićem, a pamtimo je i po simpatičnom lapsusu u uživo programu, kada je Novi Sad prevela kao "New Now" na engleskom.

 

Luka Šarac

 

 

Voditeljka je svojevremeno imala život kao iz filma - bila je krem domaće javnosti, imala je prilike da proćaska sa Viktorijom Bekam i Naomi Kembel, a romansa sa Joksimovićem koja je trajala tri godine donela joj je dodatnu popularnost. Međutim, veza sa poznatim kantautorom nije potrajala, a Adriana je ubrzo nakon raskida upoznala biznismena Nemanju Simića, za kog se i udala 2018. godine.

 

youtube printscreen

 

 

Da sve i dalje puca od ljubavi Čortan je pokazala na svom Instagram profilu fotografijama sa letovanja. Voditeljka sa izabranikom uživa u Grčkoj, i maksimalno koriste prelepe sunčane dane kako bi napunili baterije za sledeće poslovne poduhvate.

 

Instagram

 

 

Nemanji Simiću romantika nije strana. Priča kako je zaprosio Adrianu na koncertu Džibonija na Kopaoniku i dalje se rado prepričava, a njihovo raskošno venčanje u crkvi Svetog Marka bila je glavna tema medija.

 

Pročitajte: Bila je fatalna lepotica dugih nogu za kojom je ludeo Željko Joksimović, a sad… Pogledajte kako danas izgleda Adriana Čortan (FOTO)



Biznismen se uopšte ne stidi da pokaže tu stranu svoje ličnosti javnosti, tako da na fotografijama nežno grli svoju draganu, i plešu na palubi jahte.

 

Instagram

 

 

Adriana je iz svoje veze sa Joksimovićem naučila kakve posledice eksponiranost emotivnog života može da ima na vezu sa partnerom, tako da svog muža često krije kao zmija noge. Uopšte ne govori o njemu u javnosti, a na njenim društevnim mrežama tek ponekad se pojavi, kada postoji lep povod.

 

Pročitajte: Da li vam je bolji frajer od Željka Joksimovića? Adriana Čortan konačno u javnosti sa mužem, on joj je izlečio slomljeno srce (FOTO)



A možda je najlepši povod kada povoda uopšte nema - poslednje fotografije para pokazuju koliko se vole i da su zaljubljeni kao prvog dana. Adriana je dokazala da i u petoj deceniji možete da se zabavljate kao da sutra ne postoji, samo je potrebno da nađete partnera koji će vas poštovati i ispuniti vaše dane pažnjom i ljubavlju.

 

Instagram

 

 

 

Komentari (0)

Loading