Celebrity News

Majka Milice Pavlović se prvi put javno oglasila: Ovo je Mirjana Đorđević i ćerki s kojom ne priča ima da poruči SAMO JEDNO (FOTO)

Majka Milice Pavlović je ona

Majka Milice Pavlović se prvi put javno oglasila: Ovo je Mirjana Đorđević i ćerki s kojom ne priča ima da poruči SAMO JEDNO (FOTO)

Majka Milice Pavlović je ona

Večeras Milica Pavlović dočekuje 32. rođendan, i sada već tradicionalno, potrošiće basnoslovnu cifru za organizovanje ekstravagantne žurke u jednom prestoničkom restoranu. Milica nikad bolje nije izgledala, izdala je novi album pun hitova, i njena karijera i život idu uzlaznom putanjom, što vredi proslaviti.

Boško Karanović

 

Još jedna osoba će posebno misliti na nju na danas, a to je njena majka Mirjana Đorđević. Dan kada je donela ćerku na svet isprva je bio najsrećniji u njenom životu, ali samo tri meseca kasnije, Mira je morala da ostavi Milicu kod bake i deke u Donjem Bunibrodu dok se sa suprugom ne snađe u Švajcarskoj. Navodno su je na to primoravali Miličin otac Dragoslav i njegovi roditelji, ali poznatu pevačicu odluka njene majke i dalje boli.

Pročitajte: Vidi se od koga je nasledila lepotu - Ovo je Mira Đorđević, majka Milice Pavlović, sa kojom godinama nije u kontaktu (FOTO)

Kada je prošle godine Milica organizovala izuzetno skupu žurku za svoj 31. rođendan u Beogradu, što je uradila i večeras. i hvalila se za medije da ima najbolju maćehu koju voli najviše na svetu, njenu majku su navodno te reči toliko povredile da je zaplakala.

 

Mina Dishlenkovich

 

- Njena majka nikada nije htela da izađe u javnost s ovom pričom jer ne želi da joj kvari karijeru. Pa šta god da su vam ti baba, deda i otac pričali sada ste svoj čovek, pa staćete, porazmisliti i popričati s tom ženom koja vas je rodila ako ste čovek, ispričao je izvor navodno blizak Milicinoj mami. 

Pročitajte: Skromna crvena kuća na kraju sela Bunibrod - Milica Pavlović se ne stidi da pokaže dom u kom je rasla, jedan detalj će vas rasplakati (FOTO)

 

Iako se nikada nije oglašavala u javnosti, Mira Đorđević je prošle godine ćerki uputila rođendansku čestitku na društvenoj mreži Fejsbuk kojom je rastužila poznavaoce njenih pravih porodičnih prilika.

- Srećan rođendan, jedino moje - napisala je Mira, a uz to je objavila i fotografiju svoje naslednice.

Instagram

 

 

 

Komentari (0)

Loading