Celebrity News

Vesna Zmijanac posle operacije smršala 20 kilograma! Šokiraćete se kad vidite kako sada izgleda, sve spada sa nje (FOTO)

Oporavak Vesne Zmijanac protekao je dobro, a evo koliko je pevačica smršala

Vesna Zmijanac posle operacije smršala 20 kilograma! Šokiraćete se kad vidite kako sada izgleda, sve spada sa nje (FOTO)

Mirko Tabašević

Svima je dobro poznato da je pre nekoliko meseci jedna od najvoljenijih pevačica sa ovih prostora imala komplikovanu operaciju na srcu, međutim na sreću sve je prošlo u najboljem mogućem redu, te je usledio oporavak Vesne Zmijanac.

Pevačica se nakon zahvata prilikom kog su joj ugrađeni bajpasevi uputila na Bukulju gde ima svoje imanje i gde očito najviše uživa. Tamo joj je sve potaman i u potpunosti se posvetila sebi, a u javnosti se, očekivano, nije pojavljivala, niti se oglašavala za medije.

 

ATA Images

 

 

Fanovi su, prvobitno bili zabrinuti za njeno zdravstveno stanje, pa im se na tu temu putem "Instagrama" obratila njena ćerka Nikolija koja je objasnila da se pevačica oseća dobro, a da je oporavak Vesne Zmijanac zaista protekao kako su se svi nadali, jasno je od pre nekoliko dana kada se ona u velikom stilu vratila na scenu.

Pročitajte: Evo šta je bolest od nje uradila - Pogledajte fotografiju koja otkriva u kakvom je stanju Vesna Zmijanac posle teške operacije

Naime, muzička zvezda u četvrtak je nastupila pred prepunim Gradskim trgom u Rumi, u sklopu manifestacije “Rumsko kulturno leto”, a kada su je videli na sceni građani Rume i drugih opština nisu mogli sakriti oduševljenje.

 

Instagram

 

 

Koncert je počeo pesmom "Nevera moja", zatim su se celo veče nizali dobro poznati hitovi koje su sa Vesnom prisutni pevali u glas, a ono što nije moglo proći nezapaženo jeste pevačicin izgled koji se sada naširoko komentariše.

 

Instagram

 

 

Jedna od najvećih muzičkih zvezda osamdesetih i devedesetih godina, poznata po tome što je postavila nove standarde po ugledu na svetski show business u domenu javnog nastupa, spotova i scenskog izgleda i ovog puta opravdala je titulu koju decenijama nosi i potrudila se da na bini zablista.

Pročitajte: Da ti srce pukne! Vesna Zmijanac uslikana na Bukulji prvi put posle operacije - Ima 10 kilograma manje, pogledajte kako sada izgleda (FOTO)

Za ovu priliku odabrala je dugačku crnu toaletu sa providnim rukavima koju je upotpunila glomaznom ogrlicom, a nije moglo proći nezapaženo da je ona znatno smršala, te su svi komentarisali da je oporavak Vesne Zmijanac na Bukulji bio pun pogodak i da pevačica sada izgleda zaista fantastično.

 

 

Komentari (0)

Loading