Celebrity News

Da ti srce pukne! Vesna Zmijanac uslikana na Bukulji prvi put posle operacije: Ima 10 kilograma manje, pogledajte kako sada izgleda (FOTO)

Vesna Zmijanac nakon operacije oporavlja se na Bukulji

Da ti srce pukne! Vesna Zmijanac uslikana na Bukulji prvi put posle operacije: Ima 10 kilograma manje, pogledajte kako sada izgleda (FOTO)

Mirko Tabašević

Jedna od naših najpopularnijih pevačica Vesna Zmijanac, kako je svima poznato, operisana je nedavno u Kliničkom centru Srbije, gde su joj zbog problema rada srca ugrađeni bajpasevi. Kako je zahvat prošao u najboljem mogućem redu, a i oporavak teče po planu ,Vesna Zmijanac nakon operacije ubrzo se uputila na mesto koje joj najviše prija, svoje imanje na Bukulji.  U to smo se uverili nedavno putem Instagrama, gde je njena ćerka Nikolija podelila nekoliko objava, a reklo bi se da Vesna nema mira, te da je veoma aktivna kada su u pitanju svakodnevne aktivnosti i kućne obaveze.

Budući da do sada nismo imali prilike da vidimo kako Vesna Zmijanac nakon operacije izgleda, fotografije koje su isplivale u javnost privukle su ogromnu pažnju, a na istim je pevačica znatno mršavija, što i nije neko čudo budući da je bila u bolnici.

Pročitajte: Prizor sa Bukulje slomio svima srce - Evo u kakvom je stanju Vesna Zmijanac posle teške operacije (FOTO)

Printscreen Blic Tv

 

Fotografi "Blica" ovekovečili su trenutak kada je pevačica izašla iz kuće na Bukulji da zapali cigaretu, te je jasno da Vesna Zmijanac nakon operacije nije odustala od poroka iako joj je od strane lekara striktno zabranjeno da puši.

Pročitajte: Vesna Zmijanac uslikana prvi put nakon operacije, više nije ista žena! Ne može da hoda sama, istopila se: Pogledajte fotografije

Printscreen Blic Tv

 

Bilo kako bilo, Vesna je stala na noge i polako se vraća na staro. U prirodnom okruženju ona je pronašla svoj mir koji u životu u gradu sebi ne može da priušti, a ni izgledom ne mora preterano da se opterećuje, pa je uslikana u opuštenom izdanju - trenerci, bez šminke i sa kosom vezanom u jednostavnu punđu.

Komentari (0)

Loading