Celebrity News

Evo šta je bolest od nje uradila: Pogledajte fotografiju koja otkriva u kakvom je stanju Vesna Zmijanac posle teške operacije

Zdravstveno stanje Vesne Zmijanac u fokusu je medija već nekoliko meseci

Evo šta je bolest od nje uradila: Pogledajte fotografiju koja otkriva u kakvom je stanju Vesna Zmijanac posle teške operacije

Mirko Tabašević

Da li je nekoliko meseci po ugradnji stenta zdravstveno stanje Vesne Zmijanac i dalje loše verna publika estradne umetnice ne prestaje da se pita. Razlog za to je njena odluka da se na neko vreme potpuno iz javnosti povuče, otputuje na Bukulju gde poseduje imanje i za medije ne govori o situaciji koja ju je zadesila.

Pročitajte: Da li je moguće da je ovo ona žena koju svi znamo? Frizer uslikao Vesnu Zmijanac prvi put posle operacije, šokiraće vas kako sada izgleda

 

Za one koji nisu upućeni, Vesni je pre izvesnog vremena ugrađen stent, što je ona godinama odlagala pod izgovorim da se oseća odlično te da još nije vreme ni za kakve intervencije, posebno ne tog tipa.

 

Paparaco lov printscreen

 

Zdravstveno stanje Vesne Zmijanac, međutim, pokazalo je da nije bila u pravu što je neizbežno odlagala. Mesecima pre operacije osećala se loše, tromo, umorno a prvi pregledi pokazali su da je neophodno momentalno urgirati.

Pročitajte:Da ti srce pukne! Vesna Zmijanac uslikana na Bukulji prvi put posle operacije: Ima 10 kilograma manje, pogledajte kako sada izgleda (FOTO)

 

Na nagovor lekara da dalje operaciju ne odlaže Vesna je završila u bolnici, iz koje je kako su papraci zabeležili izašla dosta mršavija.

 

ATA Images

 

Spekulisalo se tada dosta o Vesninom zdravlju, slutilo se na najgore, međutim, iz svega je ona ponovo izašla kao borac što i jeste.

Pročitajte:Kraljica nekretnina: Ovako izgleda stan Vesne Zmijanac u Atini koji je poklonila ćerki Nikoliji FOTO

 

Mada i dalje na temu svog zdravlja za medije ne govori jedna fotografija osvanula na njenom Instagramu svedoči tome da se ona lagano vraća u sedlo.

 

ATA Images

 

Naime, Vesna je objavila promo sliku na kojoj sa još troje kolega pozira za potrebe turneje po Ameici koja je najavljena za septembar.

Pročitajte:Lekari jednoglasni, Nikolija sve potvrdila: Da li će se Vesna Zmijanac vratiti na scenu

Mnoge je ovaj pevačicin potez začudio, njene verne fanove međutim nije jer je poznato da bez muzike i publike ona ne može da živi. Nekoliko puta izjavljivala je Vesna da je scena njen eliksir mladosti.

 

Instagram

 

 

 

Komentari (0)

Loading