Celebrity News

Prizor sa Bukulje slomio svima srce: Evo u kakvom je stanju Vesna Zmijanac posle teške operacije (FOTO)

Autor: | 11/04/2023

Oporavak Vesne Zmijanac tema je koja interesuje mnoge

Prizor sa Bukulje slomio svima srce: Evo u kakvom je stanju Vesna Zmijanac posle teške operacije (FOTO)

Mirko Tabašević

Pre tačno mesec dana u medijima je odjeknula vest da jedna od najvećih zvezda naše muzičke scene ima ozbiljan zdravstveni problem, te da joj hitno mora biti ugrađen bajpas, a kako se radilo o nimalo naivnom zahvatu na srcu veliki deo javnosti bio je zabrinut kako će sve proteći. Na svu sreću operacija je uspešno završena, pevačica je napustila Klinički centar, a tema o kojoj se nekoliko nedelja neprestano priča i piše jeste oporavak Vesne Zmijanac, te se na tu temu oglasila njena ćerka Nikolija koja nije želela da otkriva previše detalja, ali je poručila da sve teče po planu.

- Majka je dobro, ne želim da razgovaram na tu temu, želim da imamo mir u oporavku, najbitnije je da je ona dobro - bila je kratka Nikolija koja najviše brige vodi oko toga da oporavak Vesne Zmijanac protekne u najboljem mogućem redu.

Pročitajte: Jedina porodična fotografija - Ovo je Nikolijin otac i najveća ljubav Vesne Zmijanac, fatalan je i moćan muškarac

Andreja Damnjanović

 

Da sve ide svojim tokom, te da se popularna pevačica polako vraća na staro svedoči i najnovija objava njene naslednice koja je na "Instagram" profilu otkrila delić prave porodične atmosfere sa Bukulje gde se Vesna inače najbolje oseća, te joj po svemu sudeći nije mnogo trebalo da se vrati starim navikama i pripremi punu trpezu ukusnih jela za svoje najmilije.

Pročitajte: Vesna Zmijanac uslikana prvi put nakon operacije, više nije ista žena! Ne može da hoda sama, istopila se: Pogledajte fotografije

Instagram

 

- Kod mame uvek ovako - napisala je Jovanovićeva u opisu fotke, a iako nije otkrila koji su tačno specijaliteti na meniju, objava je obradovala njene i Vesnine mnogobrojne fanove koji su oduševljeno komentarisali istu.

- Oni stalno dolaze na Bukulju i najviše vole kad im kuvam. Kada sam u kuhinji, ne stižem ništa drugo da radim po kući! To je zato što ne stavim jednu šerpu na šporet, već kod mene mora da bude od svega pomalo i zato dugo traje spremanje ručka - ispričala je jednom prilikom Vesna i dodala da se njene unuke posebno raduju bakinoj kuhinji, te ne sumnjamo da su joj upravo Nikolijine ćerkice bile najveći motiv da stane na noge i u ispred šporeta zasuče rukave.

Komentari (0)

Loading