Celebrity News

Sin Nebojše Glogovca konačno u javnosti: Frizura mu je čudna, ali na prvi pogled je jasno na koga Miloš liči (FOTO)

Autor: | 12/08/2023

Sin Nebojše Glogovca krenuo je tatinim stopama

Sin Nebojše Glogovca konačno u javnosti: Frizura mu je čudna, ali na prvi pogled je jasno na koga Miloš liči (FOTO)

Saša Huzjak

Sin Nebojše Glogovca krenuo je tatinim stopama


Nebojša Glogovac sinove Gavrila i Miloša nikada nije isticao u javnosti, niti se sa njima slikao za medije. Mlađi naslednik Miloš primljen je prošle godine na katedru za filmsku i televizijsku režiju Fakulteta dramskih umetnosti u Beogradu. Nebojša je u drugom braku dobio i ćerku Sunčicu, koja raste u preslatku devojčicu.

Privatan album

 

 

 

Nebojša je Gavrila i Miloša dobio u braku sa slikarkom Minom Glogovac, sa kojom se, nakon godina zajedničkog života, razveo. Mina i Nebojša venčali su se 1996. godine, a venčani kum bio im je Vojin Ćetković.  

Pročitajte: Mina IMA ŠTA DA KAŽE - Evo ko je prva supruga Nebojše Glogovca i šta joj je ZASMETALO posle toliko godina (FOTO)

 


Iako Glogovac nije hteo da ga izlaže javnosti, Miloš je doneo odluku da sa svega 15 godina postane voditelj jedne domaće emisije, pošto je iskazivao veliki talenat za kuvanje.

 

Prva TV printscreen

 

- Krenulo je tako što je moj brat pravio banana hleb, a ja sam hteo da pomognem, da radim zanimljive stvari. Vremenom sam krenuo da uvežbavam i shvatio da to nije jedini recept - rekao je Miloš tom prilikom.

Pročitajte: Ona mu je rodila dva sina - Ovako izgleda prva supruga pokojnog Nebojše Glogovca (FOTO)

 

Kako je tada istakao, imao je punu podršku porodice, mama i tata bili su izuzetno ponosni na njega, a otkrio je i da je Nebojša voleo da kuva. Otac mu je često bio gost u emisiji, gde mu je Miloš pripremao obroke u kojima je naš glumac uživao.

 

Prva TV printscreen

 

- Tata je presrećan. On takođe voli da kuva, a u njegovom načinu kuvanja vrlo volim to što eksperimentiše i ne plaši se da potencijalno napravi grešku. Mislim da sam i ja pokupio malo njegovog talenta, jer mi se veoma sviđa gluma i često u šale dodajem neke imitacije i glumu. Možda i ja jednog dana odlučim da se bavim glumom - ispričao je tada glumčev mlađi sin, koji se godinama kasnije ipak opredelio za režiju.

Jasno se vidi da su imali sjajan odnos pun ljubavi i poštovanja, a ta uspomena delom je ovekovečena i na kamerama.

 

Ata Images

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading