Celebrity News

OTKRIVENA još jedna tajna koju su Verica i Rajko Šerifović godinama krili od Marije: Sve je počelo u hotelu u Čačku (FOTO)

Roditelji Marije Šerifović dosta neprijatnosti u javnosti priredili su pop zvezdi, najpre otac

OTKRIVENA još jedna tajna koju su Verica i Rajko Šerifović godinama krili od Marije: Sve je počelo u hotelu u Čačku (FOTO)

Puno problema roditelji Marije Šerifović imali su tokom braka, zbog čega su se svojevremeno i razišli, nažalost, ne kao prijatelji. Otac pevačice harmonikaš Rajko Šerifović završio je čak u jednom momentu i u zatvoru, a to što je ćerka odabrala da se u odnos oca i majke ne meša on je najstrašnije osudio, zbog čega dugo nisu pričali.

Ipak, na kraju su uspeli da svi međusobno izglade sve probleme i žive poštujući jedni druge. Ipak, Marija nije krila da je mnogo bliža sa majkom, koja često boravi kod nje u Beogradu, pa bi se moglo reći da su nerazdvojne. 

Pročitajte: Marija Šerifović neutešna! Mama Verica saopštila TUŽNE VESTI: Ni mene nije preskočilo

Miomir Milić

 

Ipak, roditelji Marije Šerifović oduvek su bili medijska atrakcija. Svakih nedelju, dve mediji pronađu novi detalj iz njihovog burnog odnosa o kojima će pisati. Ko se kockao, ko je u dugovima, ko je pio, ko bio nasilan i slično. Interesantan detalj iz porodične biografije svojevremeno je otkrila i sama Marija. Naime, pobednica Eurosonga za 2007. godnu ispričala je za ekipu TV Prva kako joj je tokom nastupa u Čačku majka otkria da je baš tu u obližnjem hotelu ona začeta.

- Marija Šerifović je začeta u Čačku. Nekada davno su moji roditelji svirali u hotelu Morava i sinoć su me o tome obavestili. Eto još jedna veza sa Čačkom. Da, da majka me je nazvala i rekla mi je da sam nastala u hotelu Morava - kazala je kroz smeh Marija i doboro nasmejala TV ekipu a zatim i javnost.

Pročitajte: Naslednik Šerifović dugo se čeka... Marija otkrila prelepe vesti, evo kada će se ostvariti kao majka

Arhiva Story

 

Poklon fotografije drugog venčanja Verice Šerifović

 

Komentari (0)

Loading