Lifestyle

U Beogradu luksuz i svila i kadifa, a tamo... Konačno otkriveno gde Marija i Verica Šerifović žive u Americi, jedan detalj šokira (FOTO)

Dom Marije Šerifović u Americi komforan je i lep

U Beogradu luksuz i svila i kadifa, a tamo... Konačno otkriveno gde Marija i Verica Šerifović žive u Americi, jedan detalj šokira (FOTO)

Nije tajna da Marija Šerifović izuzetno lepo živi od svog rada. Pop zvezda je uspela od zarade na nastupima da sebi kupi divnu nekretninu u luksuznom delu Beograda, a budući da živi na relaciji Srbija-Amerika i tamo je sebi priuštila divan kutak. Za razliku od stana u srpskoj prestonici dom Marije Šerifović u Americi, ostao je donedavno nepoznanica za domaću javnost.

Pročitajte: Svi smo godinama čekali da je vidimo u roze dugoj haljini: Marija Šerifović obučena kao prava dama na nagovor mame Verice, pogledajte fotku

Sa time je njena publika imala prilike da se upozna tek pošto je pokrenula vlogove na You tube-u. Na svojoj platformi Marija deli dogodovštine iz privatnog života, otkriva detalje poput onih gde putuje, sa kim se druži, u kakvim hotelima odseda, šta jede, gde letuje, a pre izvesnog vremena i dom Marije Šerifović u Americi našao se na jednom od snimaka.

youtube printscreen

 

youtube printscreen

 

Video pod nazivom "Spremamo slavu u Americi" pogledalo je više od 200 hiljada ljudi i svi oni mogli su se uveriti u to kako jepevačica opermila stan u Los Anđelesu. Marija je, naime, majku Vericu ugostila u svom stanu, a s obzirom na to da im je tih dana bila slava snimila je detaljan postupak pripremanja slavskog kolača i žita.

Pročitajte: ON JE TATA DETETA: Marija Šerifović saopštila, fanovi ODUŠEVLJENO ČESTITAJU (FOTO)

Dok su pojedini pratili kako se majka i ćerka snalaze u kulinarskim poslovnima, većina njih obratila je pažnju na Marijinu kuhinju i dnevni boravak.

youtube printscreen

 

youtube printscreen

 

 

U čitavom stanu perovladavaju crna i boja drveta. Sa zidova vise fotografije sa motivacionim porukama, a posebno mesto u trpezarisjkom delu zauzima drveni sto sa crnim stopicama.

Pročitajte: OTKRIVENA još jedna tajna koju su Verica i Rajko Šerifović godinama krili od Marije: Sve je počelo u hotelu u Čačku (FOTO)

Dok je Verica spremala kolač, a Marija sve to snimala iza nje je osvanula kuhinja pozicionirana na G, sa šporetom na gas, rernom, a u produžetku smeštena je vinarija ili ti frižider sa providnim prednjim delom namenjen za hlađenje pića.

youtube printscreen

 

youtube printscreen

 

 

Skladno, lepo, uredno prvi je zaključak kada se zaviri u dom Marije Šerifović u Americi.

Pročitajte: Marija Šerifović drastično smršala bez gladovanja: Ovo je njen jelovnik od doručka do večere

Ukusi su različiti, te stoga pevačica za komentare ne mari, važno joj je da se u svom stanu u Los Anđelesu ona oseća prijatno, a da je on dovoljno veliki da primi prijatelje, kojih tamo ima daleko više.

youtube printscreen

 

 

Komentari (0)

Loading