Celebrity News

Sin Dragana Bjelogrlića tatu je učinio ponosnim: Stigao je PRVENAC Alekseja Bjelogrlića, pogledajte prvu fotografiju

Sin Dragana Bjelogrlića tatu je učinio ponosnim

Sin Dragana Bjelogrlića tatu je učinio ponosnim: Stigao je PRVENAC Alekseja Bjelogrlića, pogledajte prvu fotografiju

Sin Dragana Bjelogrlića, Aleksej kako je svima poznato krenuo je očevim stopama, a iako to možda nije želeo u tolikoj meri, veoma brzo postao je i te kako interesantan domaćoj javnosti.

Mladi glumac koji je završio 14. beogradsku gimnaziju i upisao glumu na Fakultetu dramskih umetnosti u klasi profesora Dragana Petrovića Peleta, već neko vreme ređa uspehe na domaćoj glumačkoj sceni, a iako je odabrao javni poziv on veoma vešto izbegava javne događaje i retke su situacije da pristane na intervjue.

 

Ata Images

 

 

Sin Dragana Bjelogrlića važi za velikog zavodnika koji je pored glumačkog talenta od oca nasledio šarm i harizmu, a mnogi se slažu da je Aleksej njegova slika i prilika, pa ga mnogi zovu Bjelom nove generacije.

I pored svega toga, popularnost mladom glumcu kao da preterano ne prija, fokusiran je na svoju karijeru, pa i na Instagramu uglavnom deli fotografije sa seta.

Pročitajte: Sin poznatog oca, zvezda u usponu i neviđeni zavodnik! Prepoznajete li preslatkog dečaka sa fotografije?

- Nemam osećaj da sam nešto poznat, ako i osećam da sam poznat ne pripisujem to sebi već svom prezimenu, nažalost je tako, i nisam previše srećan zbog toga, ali nosim se s tim, nosim ga s ponosom - izjavio je jednom prilikom Aleksej koji će veliku slavu morati da počne da pripisuje sebi i svom zalaganju.

Vredan trud koji sin Dragana Bjelogrlića ulaže kako bi sve svoje poslovne uspehe ostvario, stigao je na naplatu.

 

Instagram

 

 

Naime, proteklog vikenda dodeljene su nagrade na 29. Sarajevo film festivalu u kategoriji serija, a najboljom komedijom proglašena je serija "Mama i tata se igraju rata" Gordana Kičića, koja je osvojila sve simpatije publike i žirija i čak šest nagrada.

 

Instagram

 

 

Priznanje za ulogu Marka dobio je upravo Aleksej, dodeljena mu je nagrada Zvezda u usponu u kategoriji komedije, a radost zbog uspeha sina, Bjela je podelio na "Instagramu".

 

Instagram

 

 

Kratko i jasno "Bravo", bilo je dovoljno da svi shvate koliki ponos je u očevom srcu dok gleda kako njegov naslednik ostvaruje svoje snove.

 

Komentari (0)

Loading