Celebrity News

Sine, pa zar s pevačicom? Aleksej Bjelogrlić doneo čvrstu odluku, Bjela tu ne može ništa (FOTO)

Sin Dragana Bjelogrlića miljenik je ženske populacije

Sine, pa zar s pevačicom? Aleksej Bjelogrlić doneo čvrstu odluku,  Bjela tu ne može ništa (FOTO)

Ne pojavljuje se često u javnosti sin Dragana Bjelogrlića, zapravo on to čini jedino i samo kada ima profesionalnog povoda. Mišljenja je Aleksej Bjelogrlić da ne bi imao ništa toliko senzacionalno da podeli s medijima, jer uprkos očevoj velikoj popularnosti, živi životom običnog momka. Na stranu sve to, Bjelin mezimac jednostavno se ne oseća udobno u svojoj koži dok govori o intimi, zato intervjue izbegava što je više moguće i to tako što se ne odaziva na pozive za javne događaje, a vešto zaobilazi i pozive novinara.

Pročitajte: BRAVO, Mia! Bjelina ćerka saopštila PRELEPE VESTI, mama i tata ne mogu biti srećniji! Milan Marić ponosan i ZAHVALAN (FOTO)

Nebojša Babić

 

Izuzetno su retki momenti kada sin Dragana Bjelogrlića prihvati da prokomentariše rečenicom ili dve neku društvenu pojavu ili pak svoju ulogu u predstavi. Smatra da su dela ta koja govore i stoje iza svakog umetnika, a budući da je postao član Jugoslovenskog dramskog pozorišta i da tamo igra nekoliko predstava itekako publika može da zaviri u njegov umetnički svet. 

Pročitajte: Dragan Bjelogrlić uhvaćen sa mlađom koleginicom! Drži joj ruke oko vrata dok se ona umilno smeška: Dobar prijatelj otkrio sve detalje (FOTO)

Nemanja Novaković

 

Dok je profesionalno vrlo otvoren ka publici, na sceni se daje maksimalno privatno je Aleksej Bjelogrlić zatvorena knjiga. O njegovom emotivniom životu, stoga malo se zna. Tek pokoji trač ili spekulacija se povremeno pojave u medijima, a vrlo skromno i sa pratiocima na "Instagramu" on komunicira. Ipak jedna informacija dospela upravo sa Aleksejevih društvenih mreža podigla je medijsku prašinu.

Pročitajte: Ljubavna afera u reprezentaciji Srbije nije gotova? Bjela jednim komentarom otkrio mnogo FOTO

Instagram

 

Naime, sin Dragana Bjelogrlića nedavno je na "Instagramu" zapratio estradnu umetnicu Editu Aradinović, čime je po mišljenju mnogih pokazao da mu se vrlo dopada ili to kako izgleda, ili kako vodi svoj nalog, ili pak kojom muzikom se bavi. Spekuliše se da je ovim putem mladi Bjelogrlić uveliko stupio u komunikaciju sa pevačicom, koja se istoga trena pridružila njegovim pratiocima.

 

Komentari (1)

Loading