Celebrity News

Dugo su krili: Nina Janković promenila život Alekseja Bjelogrlića, tata Dragan ga podržava (FOTO)

Sin Dragana Bjelogrlića mladi je glumac pred kojim je svetla budućnost

Dugo su krili: Nina Janković promenila život Alekseja Bjelogrlića, tata Dragan ga podržava (FOTO)

Da je potpuno posvećen glumi sin Dragana Bjelogrlića svima je uveliko dokazao. Publika kraj malih ekrana gledala ga je u epizodnim ulogama, u kojima je briljirao, reditelji su začuđeni njegovim napretkom a čini se da je i ponosni otac s razlogom zadovoljan u kom pravcu teče Aleksejeva karijera.

Pročitajte: Navalio kao blesav! Dragan Bjelogrlić uslikan u zagrljaju sa poznatom plavušom: Svi se pitaju što mu je ovo trebalo! Pogledajte fotografiju

Za sada sin Dragana Bjelogrlića niže isključivo i samo uspehe na profesionalnom planu. Član je Jugoslovenskog dramskog pozorišta, zbog čega je u pozorištu dosta angažovan, a nije tajna da je jednako aktivan i na polju snimanja serija i filmova.

Instagram

 

Uloga u projektu "Mama i tata se igraju rata" u kom igra sa koleginicom Ninom Janković, donela mu je nedavnu nominaciju na Sarajevo film festivalu za zvezdu u usponu. Ovaj padatak dao je vetar u leđa mladom umetniku, a njegovim roditeljima Draganu i Maji razlog za slavlje.

Pročitajte: Muškarci se ne menjaju! Kako se naša fatalna glumica PONOVO UMEŠALA U BRAK Maje i Dragana Bjelogrlića (FOTO)

U kući Bjelogrlića danima se slavi, a svi se pitaju kako će se tek slaviti kada Aleksej i na privatnom planu napravi pomak i usreći oca i majku.

Instagram screenshot

 

Za sada se o njegovom emotivnom statusu ne zna mnogo. Sin Dragana Bjelogrlića odbija da priča za medije, a čak i kada napravi ustupak to je isključivo i samo o projektima na kojima radi.

Pročitajte: Ćerka Dragana Bjelogrlića objavila prelepe vesti, ponosnom ocu svi čestitaju

Ljubavne tajne čuva samo za sebe, ipak po šarmu koji je nasledio od oca reklo bi se da kod dama on i te kako ima uspeha. Vreme će pokazati da li će se po uzoru na Dragana on rano i oženiti i stvoriti porodicu.

Ata Images

 

 

 

Komentari (0)

Loading