Celebrity News

Kad ljubavnica razveže jezik, to izgleda OVAKO! Devojka s kojom je Kubura prevario Mariju ODLUČILA SVE DA IZNESE U JAVNOST (FOTO)

Ljubavnica Aleksandra Srećkovića Kubure bez dlake na jeziku

Kad ljubavnica razveže jezik, to izgleda OVAKO! Devojka s kojom je Kubura prevario Mariju ODLUČILA SVE DA IZNESE U JAVNOST (FOTO)

ATA Images

Iako se trudio da karijeru gradi bez skandala i mrlja, Aleksandar Srećković Kubura u tome nije uspeo. Spekulacije vezane za njegov brak sa fitnes instruktorkom Marijom Srećković, priče o razvodu i preljubi dovele su glumca u nezavidan položaj i u sam epicentar interesovanja tabloida i javnosti. Ljubavnica Aleksandra Srećkovića Kubure, 18 godina mlađa producentkinja Petra Radivojević takođe je dospela u žižu medijskog interesovanja, a sve se događalo dok je ona još uvek bila studentkinja, povremeno angažovana kao organizatorka.

Pročitajte: Seda kosa, može da mu bude ćerka: Evo ko je muškarac sa kojim je žena prevarila Kuburu i rasturila im brak (FOTO)

Petar Đorđević

 

Pisalo se tada da je Kubura pao na Petrinu lepotu, a problemi u braku samo su bili razlog više da se u nedozvoljenu vezu glumac upusti. 

Pročitajte: Razvod ga UNIŠTIO: Kubura se ugojio više od 15 kilograma, pogledajte kako danas izgleda (FOTO)

Petar Đorđević

 

Dramski umetnik i njegova ljubavnica često su se tih dana mogli videti kako šetaju po prestonicii, Novim Sadom, posetili su zajedno i "Exit" festival, a ruku pod ruku pojavili su se i na premijeri jednog filma. Preljubu, ujedno i vezu sa lepom brinetom Kubura nikada nije želeo da komentariše za razliku od nje koja se nije ustručavala pred medijima.

Pročitajte: Stariji od Viktora, dobar dasa i SVI GA ZNATE: Milica Tomašević zamenila Breninog sina GLUMCEM koji se razveo zbog preljube (FOTO)

Boško Karanović

 

Jasno i glasno ljubavnica Aleksandra Srećkovića Kubure objasnila je svoj položaj u tom odnosu, a dotakla se i Marije.

- Ne bih ulazila u Kuburin odnos sa ženom, niti sam u mogućnosti da previše komentarišem aktuelnu situaciju. Šta će on da uradi nakon svega, na njemu je. Dete sam razvedenih roditelja, tako da mi je poznata ta situacija. Nije mu lako, ali to mora sam da reši - rekla je ranije Petra, koja je ubrzo ljubav sa Kuburom okončala zbog njegovog kolege Miloša Đurovića.

Pročitajte: Uskoro staje na ludi kamen: Kubura oduševio vestima

Jelena Jovanov/Gloria

 

Danas je srećna u braku i ima dvoje dece.

Pročitajte: Udala se, ali svi pamte njenu aferu: Ovako je završila Kuburina mlada ljubavnica sa kojom je javno varao ženu FOTO

Ata Images

 

 

Komentari (0)

Loading