Celebrity News

Da li je moguće da ovde letuje Sloboda Mićalović? Jedan pogled na njen smeštaj i sve će vam biti jasno (FOTO)

Letovanje Slobode Mićalović - vreme je za zasluženi odmor

Da li je moguće da ovde letuje Sloboda Mićalović? Jedan pogled na njen smeštaj i sve će vam biti jasno (FOTO)

Posle veoma uspešne glumačke sezone, Sloboda Mićalović otputovala je a zasluženi odmor. Posle samo par fotografija koje je objavila,letovanje Slobode Mićalović postalo je glavna tema javnosti.

Pročitajte: Sloboda Mićalović se skinula u kupaći: Konačno i nju da vidimo na plaži, zbog gornjeg dela PODELJENI KOMENTARI (FOTO)

Kako je Sloboda mnogima omiljena glumica, njene objave na mrežama beleže brojne preglede i komentare. Ipak, ovoga puta letovanje Slobode Mićalović privuklo je posebnu pažnju. Objave sa letovanja ovoga puta su bez lokacije, osim fotografija plaže, glumica još uvek nije objavila nijednu fotografiju u društvu, pa je takođe misterija i sa kim je otputovala na dugo iščekivani odmor.

 

 

Ipak, ono što je privuklo posebnu pažnju je objava na storiju lepe glumice, koja deluje kao da je snimljena sa terase smeštaja koji je doslovno na obali mora. Da li je glumica sebi priuštila luksuz da bude smeštena na samoj plaži zapitali su se mnogi, dok su se kometari poput: "kakav raj!", "božanstveno" i slični, samo nizali.

Pročitajte: Objava Slobode Mićalović rasplakala naciju! Vreme je za još jednu devojčicu (FOTO)

Zbog ovog prizora glumici su mnogi pozavideli, a sudeći na početak letovanja, čini se da će za nju ovo biti odmor iz snova.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading