Celebrity News

Objava Slobode Mićalović rasplakala naciju! Vreme je za još jednu devojčicu (FOTO)

Objava Slobode Mićalović raznežila je sve njene pratioce i prijatelje

Objava Slobode Mićalović rasplakala naciju! Vreme je za još jednu devojčicu (FOTO)

Instagram

Objava Slobode Mićalović topi srca.

Kada su se Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković krajem 2008. godine zakleli na večnu ljubav odmah su poželeli da imaju veliku porodicu, a već u januaru 2010. ispunio im se san, na svet su došle dve devojčice kojima su ponosni roditelji dali imena Mila i Vera.

ATA Images

 

 

Mnogi su mislili da neće mnogo vremena proći da se bliznakinjama u igri pridruži još jedan član, međutim do toga još uvek nije došlo i supružnici su ostali na broju dva.

Mila i Vera već su velike devojčice, preslatke tinejdžerke koje su roditeljima centar sveta i koje su navikle da sva pažnja bude ka njima usmerena, ali to ne znači da ne bi volele da dobiju pojačanje i postanu jednom malom biću starije seke.

Pročitajte: TREĆA SREĆA! Sloboda i Vojin imaju NAJLEPŠE VESTI - Bliznakinje Vera i Mila prve saznale, već se pohvalile drugarima (FOTO)

Kakav je stav glumačkog para po tom pitanju, nepoznanica je, a na osnovu onoga što putem njihovih društvenih mreža vidimo, jasno je da su oni ljudi prepuni empatije koji uživaju u malim stvarima, obožavaju druženja, putovanja, životinje, ljude, a posebno decu, uopšteno vole život.

Boško Karanović

 

 

Posebno je to slučaj kada je glumica u pitanju jer je od Vojina dosta aktivnija na "Instagramu", a svaka objava Slobode Mićalović koja gotovo svakodnevno osvane, privuče izuzetnu pažnju javnosti.

I ova najnovija izazvala je duboke emocije i predivne reakcije, jer ima li šta lepše od ručica koje grle najplemenitiju životinju ili malenog lica koje se naginje kako bi je poljubilo u njušku.

Instagram

 

 

Nema osobe koju taj emotivni trenutak ne razneži i čije srce ne ispuni toplinom, a upravo takav jedan prizor Boba nije odolela da ne podeli sa pratiocima.

Instagram

 

 

Svoju nežnu stranu ovim postom pokazala je lepa umetnica, a predivna objava Slobode Mićalović mnoge je navela i da se zapitaju da li je u pitanju majčinski instikt, te je ona poželela da se ponovo ostvari u ulozi mame, i to još jedne devojčice.

 

 

Komentari (0)

Loading