Celebrity News

Slomljeni i uplakani: Milena Popović i Igor Jurić konačno uslikani u javnosti, povod je PRETUŽAN (FOTO)

Milena Popović i Igor Jurić odali su počast žrtvama

Slomljeni i uplakani: Milena Popović i Igor Jurić konačno uslikani u javnosti, povod je PRETUŽAN (FOTO)

Ata Images

Osam učenika i radnik obezbeđenja stradali su juče u pucnjavi u OŠ "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je maloletni dečak ispalio rafalnu paljbu, a povodom nezapamćene tragedije koja je celu Srbiju zavila u crno, više hiljada građana okuplja se na trgovima širom zemlje kako bi odali poštu nastradalima. Vest je duboko potresla čitavu naciju, a među njima su i Milena Popović i Igor Jurić, koji je i sam tragično izgubio ćerku.

Pročitajte: TUGA I MUK - U tragediji u školi na Vračaru ubijena ćerka bivšeg trenera "Zvezde" (FOTO)

Ata Images

 

Osnivač Fondacije "Tijana Jurić" i direktor Centra za nestalu i zlostavljanu decu povodom tragedije je izjavio da je to posledica "svega onog što smo radili i što nismo radili" u prethodnom periodu, zbog čega se neke stvari moraju menjati u prevenciji i u radu sa decom u riziku.

- Ovo je bilo za očekivati, nažalost sam mislio da će sve to proći mnogo bezbolnije, ali smo evo danas dobili jedan šamar - rekao je za "Tanjug" Jurić koji je sa svojom izabranicom izašao na ulice Beograda kako bi poslednju počast odao žrtvama masakra.

Pročitajte: Poznati slomljeni zbog tragedije u školi na Vračaru - Srceparajuće poruke i suze na javnoj sceni (FOTO)

Ata Images

 

Milena Popović i Igor Jurić uslikani su dok su sa velikim bolom i tugom palili sveće nevinoj deci i heroju nacije, čoveku koji je radio kao obezbeđenje u pomenutoj obrazovnoj ustanovi.

Izrazi njihovih lica dovoljno govore o tome koliko ih je nemili događaj dirnuo, a neizmernu tugu u srcu Igora Jurića opisuje i njegova objava na Twiteru. Naime, njegovoj Tijani koja je 2014 godine brutalno ubijena danas bi bio rođendan, a on potpuno skrhan od bola za nju pali sveću kao i za ostale mališane.

Pročitajte: Veže ih tuga - Udovica Olivera Ivanovića objavila fotografiju sa NOVIM DEČKOM kog skoro svakog dana gledate na televiziji

 

 

- Srećan ti rođendan Tijana. Danas bi napunila 24 godine. Danas vas je više tamo kod tebe… Danas hiljade nas plače za svima vama. Nismo vas sačuvali. Sačuvajte vi nas. Oprostite. Pomozite. Da se nikad više ne ponovi. Da vaše žrtve ne budu uzaludne.

Komentari (0)

Loading