Celebrity News

HAOS NA ŽURCI! Na Mileninom rođendanu sreli se njen sinčić i Igor Jurić: Svi su u šoku zbog reakcije malog Bogdana (FOTO)

Milena Popović proslavila je rođendan ovako

HAOS NA ŽURCI! Na Mileninom rođendanu sreli se njen sinčić i Igor Jurić: Svi su u šoku zbog reakcije malog Bogdana (FOTO)

Milena Popović proslavila je rođendan u najboljem društvu.

Državna sekretarka u Ministarstvu turizma i omladine Milena Popović već duže vreme privlači izuzetnu pažnju javnosti, kako zbog veoma važne funkcije koju obavlja tako i zbog savršenog izgleda koji joj niko ne može osporiti. Ipak, ono što je odnedavno u fokusu javnosti jeste njena emotivna veza sa Igorom Jurićem, osnivačem Fondacije "Tijana Jurić" i direktorom Centra za nestalu i zlostavljanu decu. 

Budući da sa nevenčanim suprugom, ubijenim Oliverom Ivanovićem, ima naslednika koji je poput svoje mame teško prihvatio prerani odlazak oca, pitanje koje se nametnulo jeste kako je mali Bogdan prihvatio novog dečka svoje majke.

Pročitajte: Slomljeni i uplakani - Milena Popović i Igor Jurić konačno uslikani u javnosti, povod je PRETUŽAN (FOTO)

Instagram

 

Na ovo, ali i mnoga druga pitanja odgovor su nam dale fotografije koje su osvanule na društvenim mrežama, a koje su nastale veoma lepim povodom. Naime, Milena Popović proslavila je rođendan i to je bila prilika da sebi drage ljude okupi na jednom mestu, a na istima je vidno da njen mezimac i emotivni partner neguju izuzetno lep odnos o čemu je i ona sama jednom govorila.

- Bogdan nema kontakte ni sa jednim svojim bratom, ni sa svojim stricem, što je isto tako strašno. Sada je tu Igor, mogu reći slobodno muška figura, važna u Bogdanovom životu - rekla je nedavno Milena u emisiji "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović", a u istinitost njenih reči uverili smo se upravo sada.

Pročitajte: PRSTEN JE NA RUCI - Milena Ivanović za STORY prvi put o VENČANJU sa Igorom Jurićem

Instagram

 

Milena Popović proslavila je rođendan i to jubilarni 40., a osmesi kako na njenom, tako i na licima njenih najmilijih govore da oni odlično funkcionišu što nesumnjivo utiče i na izgled ove dame koja zadovoljstvo ne može da sakrije.

Pročitajte: Nova frizura Milene Ivanović šokirala sve - Promena je drastična, svi kažu da je više ne prepoznaju (FOTO)

Instagram

 

Odevena u elegantnu crnu haljinu koja je odlično istakla njenu figuru, Milena je naprosto blistala, a kako i ne bi kada je nakon teškog perioda pronašla svoju srodnu dušu, a po svemu sudeći i njen naslednik konačno je srećno i ispunjeno dete koje pored majke neizmernu ljubav i pažnju ima i od njenog izabranika.

Komentari (0)

Loading