Celebrity News

Kakva crna bajka! Milena Popović i Igor Jurić uslikani zajedno, da li je moguće da se on ovako ponaša prema njoj? (FOTO)

Autor: | 30/06/2023

Milena Popović i Igor Jurić uslikani zajedno

Kakva crna bajka! Milena Popović i Igor Jurić uslikani zajedno, da li je moguće da se on ovako ponaša prema njoj? (FOTO)

Otkako su sredinom prošle godine obelodanili da su u emotivnoj vezi, Milena Popović i Igor Jurić ne prestaju da pune novinske stupce.

Njihova ljubav, posebno na početku, nije bila preterano prihvaćena u javnosti, mnogi nisu štedeli reči kritike na Milenim račun zbog toga što se ponovo usudila da voli, međutim ona je jasno stavila do znanja svima da se ne osvrće na zlonomanerne komentare.

Pročitajte: HAOS NA ŽURCI! Na Mileninom rođendanu sreli se njen sinčić i Igor Jurić: - Svi su u šoku zbog reakcije malog Bogdana (FOTO)

Tome svedoči i sve češće njihovo pojavljivanje na događajima, a i ovog puta bilo je lepog povoda da u javnosti državnu sekretarku i njenog izabranika ugledamo zajedno.

 

Instagram

 

Naime, povodom nacionalnog praznika SAD, Dana nezavisnosti u rezidenciji američkog ambasadora Kristofera Hila održan je sinoć svečani prijem, a Milena Popović i Igor Jurić pojavili su se pod ruku čime se ona pohvalila na društvenim mrežama.

Pročitajte: Dobro veče, MAĆEHA! Užasan susret Filipa Karađorđevića sa ocem Aleksandrom i princezom Katarinom posle pet godina MRŽNJE, pogledajte fotke

Posle tragedija koje su ih zadesile, oni su konačno uspeli jedno drugom da vrate osmehe na lica, a da je njihova ljubav od svega jača svedoči upravo sinoćna fotografija.

 

Instagram

 

 

Vidno raspoloženi oni su pozirali ne tajeći koliko su srećni i zaljubljeni, pa su komentari Instagramera bili neizostavni, a u fokus je ponovo izbila Milenina lepota za koju je, mnogi se slažu, zaslužan upravo Igor.

Pročitajte: Slomljeni i uplakani - Milena Popović i Igor Jurić konačno uslikani u javnosti, povod je PRETUŽAN (FOTO)

Ona se pojavila u crnoj elegantnoj toaleti sa biserima oko vrata i svi su složni u mišljenju da pored svog dragog blista, dok Igor nimalo nije zaostajao u eleganciji odlučivši se za svečano odelo, kako prilika i nalaže.

Komentari (0)

Loading