Celebrity News

Vreme je da i javnost sazna istinu o tom čoveku! Katarina Grujić otkrila kako se prema njoj ponaša svekar, ovo je njeno obraćanje

Svekar Katarine Grujić i pevačica ovako se slažu

Vreme je da i javnost sazna istinu o tom čoveku! Katarina Grujić otkrila kako se prema njoj  ponaša svekar, ovo je njeno obraćanje

Ovako se svekar Katarine Grujić ponaša prema pevačici.

Popularna Katarina Grujić ne kriju koliko uživa u zajedničkom životu sa suprugom Markom Gobeljićem i njihovom ćerkicom Katjom, roditeljstvo oboma veoma prija te svaki slobodan trenutak par koristi da se maksimalno posveti naslednici, a na njenom "Instagram" profilu često možemo videti fotografije porodične idile kojom nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Instagram

 

 

Budući da su oboje uspešni, svako na svom polju, Kaća ne zapostavlja svoju pevačku karijeru, dok sa druge strane Marko ima dosta klupskih obaveza, pomoć oko malene Katje uvek je dobrodošla, a prvi su tu da uskoče roditelji poznatog para, koji su opčinjeni preslatkom unukom.

Instagram

 

 

Muzička zvezda je često isticala da svi oni neguju savršene odnose, a baš nedavno u jednom intervjuu otkrila je da njeni roditelji obožavaju zeta i šaljivim tonom dodala da su uvek na njegovoj strani, a da li je isti slučaj i kada su svekrva i svekar Katarine Grujić u pitanju, saznali smo upravo iz njene najnovije objave.

Pročitajte: Ispalo je da sam JA KRIVA - Katarina Grujić otkrila kako se njeni roditelji ponašaju prema Gobeljiću i šta im se desilo u porodičnom domu

Budući da je Markov otac Vlado proslavio rođendan, to je bio idealan povod da se pevačica oglasi na "Instagramu", a samim tim nas i uveri u istinitost svojih reči, jer po svemu sudeći oni se zaista sjajno slažu.

Instagram

 

 

Objavivši zajedničku fotografiju na kojoj svekar Katarine Grujić i pevačica poziraju vidno raspoloženi, ona mu je uputila lepu rođendansku čestitku i poželela najlepše želje, ali i stavila svima do znanja da ova porodica savršeno funkcioniše.

Ne sumnjamo da gospodin Gobeljić i te kako ceni ovaj Kaćin gest budući da je jasno pokazala koliko obožava svekra.

Komentari (0)

Loading