Moda

Katarina Grujić i Marko Gobeljić posle dugo vremena u javnosti: Jedan detalj otkrio kakva je situacija u njihovom braku (FOTO)

Katarina Grujić i Marko Gobeljić modno usklađeni

Katarina Grujić i Marko Gobeljić posle dugo vremena u javnosti: Jedan detalj otkrio kakva je situacija u njihovom braku (FOTO)

Katarina Grujić i Marko Gobeljić bili su gosti na jednom slavlju u luksuznom beogradskom restoranu. Za tu priliku, pevačica Katarina Grujić i Marko Gobeljić modno usklađeni, pojavili su se i svima je zastao dah.

Odeveni u crno belu kombinaciju, podsećali su na srpske gospodina i gospođu Smit. I dok se Marko odlučio za klasičnu mušku varijantu, obukavši smoking i belu košulju, Katarina je odabrala asimetričnu, usku crnu haljinu koja je savršeno pratila liniju njenog tela.

Pročitajte: Kaća Grujić NAPUSTILA Gobelju, otišla iz stana - Ovo je njeno prvo saopštenje, evo sa kim je ćerkica (FOTO)

 

 

Kako bi bili modno usklađeni Katarina Grujić i Marko Gobeljić, pevačica je odabrala haljinu sa belom mašnom, kako bi uspešno ispratila njegov modni odabir i crno belu kombinaciju.

Pevačica se posebno potrudila i kada je svedena šminka, elegantna punđa, ali i odabir detalja u pitanju. Mnogi gosti govorili su  samo o paru, a posebno o Katarini, koja čini se nikada nije izgledala bolje i čiji je stajling izgledao kao sa crvenog tepiha.

Komentari (1)

Loading
Nadica

15:01 31.05.2023

Zašto svi oblače decu, bebe,tako seljački?? Zar beba ne treba da izgleda ko beba, a ne u ovakvim haljinama,još samo štikle da joj navuku, svašta!!!