Celebrity News

Ispalo je da sam JA KRIVA: Katarina Grujić otkrila kako se njeni roditelji ponašaju prema Gobeljiću i šta im se desilo u porodičnom domu

Roditelji Katarine Grujić ovako su prihvatili zeta

Ispalo je da sam JA KRIVA: Katarina Grujić otkrila kako se njeni roditelji ponašaju prema Gobeljiću i šta im se desilo u porodičnom domu

Popularna pevačica i njen izabranik, fudbaler Marko Gobeljić već nešto više od godinu dana uživaju u skladnom braku u kojem su dobili preslatku ćerkicu Katju, a javnost je neminovno zainteresovana za svaki detalj iz njihove privatnosti, pa i to kako su roditelji Katarine Grujić prihvatili zeta i obratno, kako se pevačica slaže sa njegovim najmilijima.

 

Instagram

 

 

Budući da je u više navrata na društvenim mrežama objavljivala fotke porodice svog supruga u koju se odlično uklopila, jasno je da su otac i majka uspešnog sportiste i te kako ponosni na izbor svog sina, a da li je ista situacija i kada su roditelji Katarine Grujić u pitanju otkrila je upravo pevačica pre nekoliko dana u jednom intervjuu.

Pročitajte: Katarina Grujić i Marko Gobeljić posle dugo vremena u javnosti - Jedan detalj otkrio kakva je situacija u njihovom braku (FOTO)

Naime, gostujući u emisiji "Život bez filtera" na "Blic" televiziji muzička zvezda dotakla se mnogih interesantnih tema i otvoreno govorila kako o karijeri tako i o privatnom životu, a ono što je posebno privuklo pažnju jeste to u kakvom su zapravo odnosu roditelji Katarine Grujić i njen muž.

- Moji roditelji obožavaju Marka i sve što se desi, ako se desi nešto, ja sam kriva. Marko ništa nije kriv i uvek su na njegovoj strani - kroz osmeh je rekla pevačica i dodala:

 

@blictvofficial Katarina Grujić u emisiji ‘Život bez filtera’ na Blic televiziji #katarinagrujic #blictv #blic #fyp #foryou #fypシ #foryoupage ♬ original sound - Blic TV

 

- Nemamo mi nekih svađa niti prepirki, to je sve u nekim granicama normale kada si sa nekim u braku. Niti smo ikad u životu imali ozbiljnu svađu, niti mislim da ćemo ikada imati, jer prosto, poštujemo se, volimo se na najviši mogući način koliko možemo.

- Jednostavno podržavamo jedno drugo i razumemo se u potpunosti - rekla je Kaća i samim tim otkrila delić njihovih porodičnih odnosa, a ako je suditi po njenom iskrenom osmehu, reklo bi se da je i te kako zadovoljna kako svi oni zajedno funkcionišu.

 

 

Komentari (0)

Loading