Celebrity News

Išao na odvikavanje od igrica, pa konačno našao svoj put! Sin Ljubinke Klarić odabrao profesiju i ne, neće ići maminim stopama (VIDEO)

Sin Ljubinke Klarić izabrao profesiju

Išao na odvikavanje od igrica, pa konačno našao svoj put! Sin Ljubinke Klarić odabrao profesiju i ne, neće ići maminim stopama (VIDEO)

Sin Ljuinke Klarić, Kosta, koga je doila iz braka sa Nebojšom Jovanovićem, ima 14 godina i već zna čime će da se bavi.

Posvećena majka odlučila je da usmeri sina na pravi put, pa je pre svega nekoliko meseci pričala kako se upustila u borbu sa zavisnošću od igrica.

Pročitajte: Koliko je samo porastao...Sin Ljubinke Klarić pravi je šmeker - Devojčice već lude za njim (FOTO)

- Danas je teško odgajati dete. Kosta trenutno ide kod psihologa na odvikavanje od video-igrica. Provodio je više od osam sati dnevno pored kompjutera, najviše dok je bio na letnjim raspustima. Sve vreme je bio razdražljiv. Pomoću terapije je boravak ispred kompjutera sveo na dva sata i postao je drugačije dete! Veseo je, a sve njegove lepe osobine, za koje sam bila sigurna da ih ima, konačno su došle do izražaja. Šalimo se i zezamo svakog jutra i nema lepšeg osećaja od tog - ispričala je za medije, a sada je njen sin, pored smanjenog vremena za računanrom, odlučio da se posveti sportu.

 

 

Kako je u razgovoru sa Novakom Đokovićem, u čijem kampu trenira tenis, sin Ljubinke Klarić otkrio, on sada trenira četiri puta nedeljno, veoma je posvećen, a prilika da porazgovara sa najboljim teniserom na svetu i njegovim najbećim uzorom dala mu je poseban vetar u leđa da se trudi i jednoga dana možda zaigra na nekom od turnira koje je Novak osvojio.

 

 

Komentari (0)

Loading