Celebrity News

Ćerka Žarka Lauševića iz prvog braka nije kao druge devojke: Jasno je što ju je glumac tako dugo krio, ovo su prve fotke

Ćerka Žarka Lauševića iz prvog braka prava je lepotica

Ćerka Žarka Lauševića iz prvog braka nije kao druge devojke: Jasno je što ju je glumac tako dugo krio, ovo su prve fotke

Ćerka Žarka Lauševića iz prvog braka prava je lepotica.

Poznati glumac Žarko Laušević može da se pohvali blistavom glumačkom karijerom zbog koje i te kako može biti ponosan, ipak njegov najveći uspeh i ponos jesu njegova deca koja je dobio iz dva braka.

Zoran Petrovic

 

 

Najstarija ćerka Žarka Lauševića iz prvog braka sa Majom, Asja, iako joj je otac veoma popularan, nije željna medijske senzacije i ne eksponira se u javnosti, a oni koji su je videli znaju da pleni izuzetnom lepotom, prirodnošču i harizmom.

Pročitajte: Gledali ste ga na filmu, a niste znali da je sin Žarka Lauševića! Ovo je Dušan, veoma je zgodan i ima doktorsku diplomu (FOTO)

Ona, kao i ostatak porodice, želi miran život daleko od očiju javnosti, a tome svedoči i činjenica da je na društvenoj mreži Facebook navela prezime Dabović, koje joj nije ni devojačko niti udato, te se pretpostavlja da je to ili majčino devojačko ili bakino prezime kojim je želela da ostane anonimna.

Ćerka Žarka Lauševića iz prvog braka se, inače, bavi fotografijom, a na njenim slikama često se mogu videti predeli Crne Gore, rodne zemlje poznatog oca, gde je i upoznala čoveka svog života sa kojim je skrojila bajkovit život.

Pročitajte: Upoznajte Asju! Ćerka Maje i Žarka Lauševića je prava lepotica (FOTO)

Svoju sreću, naime, pronašla je pored crnogorskog muzičara Nikole Boškovića za kog se udala 2014. godine i par je odlučio da život i karijeru gradi u Americi, a kao mesto prebivališta odabrali su Njujork. 

Kako je jednom prilikom ispričao za "Vijesti", Nikola je završio Elektrotehnički fakutet u Podgorici i nije očekivao da će ga život odvesti na drugu stranu Atlantskog okeana.

- A onda sam upoznao suprugu koja živi u Čikagu. Veza na daljinu je uvek komplikovana, ali nas dvoje smo tome bili veoma posvećeni. Kada sam prvi put otišao kod nje u Ameriku, jedna stvar kod te zemlje me je posebno privukla – raznovrsnost. Toliko različitih ljudi funkcioniše u okviru jednog velikog sistema koji poštuju, što je za mene bila fascinantna pojava - istakao je zet Žarka Lauševića.

Privatna arhiva

 

 

Pored Asje, Žarko je u braku sa suprugom Majom dobio i sina Dušana, nešto kasnije ponovo se oženio sa Anitom i dobio ćerku Janu, a svo troje naslednika dramskog umetnika povučeni su i vrlo skromni. Takođe međusobno gaje bliskost i divan odnos kakav i priliči skladnoj porodici.  

 

Komentari (0)

Loading