Celebrity News

Konačno uživa pored ŽENE SVOJIH GODINA: Pogledajte koja naša poznata glumica je OSVOJILA SRCE Svetozara Cvetkovića (FOTO)

Fotografija Svetozara Cvetkovića naširoko se komentariše

Konačno uživa pored ŽENE SVOJIH GODINA: Pogledajte koja naša poznata glumica je OSVOJILA SRCE Svetozara Cvetkovića (FOTO)

Fotografija Svetozara Cvetkovića naširoko se komentariše.

Jedno od najvećih imena naše glumačke scene, Svetozar Cvetković veliku pažnju javnosti privlači svojim maestralno odigranim ulogama i bogatom karijerom, međutim njegova privatnost i te kako je interesantna tema u javnosti te se svaki korak poznatog glumca u stopu prati, posebno nakon razvoda od poznate umetnice Jelene Đokić sa kojom je 16 godina bio u zajednici.

Jakov Simović

 

 

Par se razišao u tišini i bez medijske pompe, međutim kako su krenuli odvojenim putevima, njihovi ljubavni životi posebno su intrigantna tema za javnost, pa se svaka objava i fotografija Svetozara Cvetkovića i njegove bivše drage detaljno analiziraju i komentarišu.

Pročitajte: Fotografija Svetozara Cvetkovića uzburkala mreže - Botoks došao na red i kod njega, pogledajte kako izgleda posle neverovatne transformacije

Ovog puta u fokus je dospeo glumac koji se trenutno nalazi na Brionima i to u društvu jedne svima dobro poznate dame.

Naime, fotografija Svetozara Cvetkovića koja je osvanula "Instagram" profilu popularne i obožavane Mire Karanović privukla je izuzetnu pažnju, a reč je o njihovom interesantnom selfiju koji se sada naširoko komentariše.

 

 

Mnogi su jedva dočekali da se zapitaju o prirodi njihovog odnosa, te prokomentarišu njihovo druženje na ovoj atraktivnoj lokaciji, međutim upućeni znaju da je u pitanju isključivo kolegijalni odnos.

Glumački velikani tamo se zapravo nalaze zbog zajedničkog rada na predstavi "Prafaust", koja se izvodi na ovogodišnjoj 23. sezoni Kazališta Ulysses, a fotka svedoči njihovom divnom prijateljstvu i sjajnom druženju i van scene i reflektora.

 

Komentari (0)

Loading