Celebrity News

Fotografija Svetozara Cvetkovića uzburkala mreže: Botoks došao na red i kod njega, pogledajte kako izgleda posle neverovatne transformacije

Fotografija Svetozara Cvetkovića ne prestaje da se komentariše

Fotografija Svetozara Cvetkovića uzburkala mreže: Botoks došao na red i kod njega, pogledajte kako izgleda posle neverovatne transformacije

Svetozar Cvetković godinama slovi za jedno od najvećih glumačkih imena u našoj zemlji, a tokom karijere duge više od četiri decenijeodigrao je veliki broj uloga na pozorištu i filmu. Ipak, njegova privatnost tema je koja privlači izuzetnu medijsku pažnju, a posebno je to slučaj od sredine prošle godine kada je na 16 godina, kako su mnogi smatrali, skladnu bračnu zajednicu sa umetnicom Jelenom Đokić stavio tačku. Otkako se razveo, glumački par glavna je tema svih medija, svaki njihov korak u stopu se prati, pa tako i svaka fotografija Svetozara Cvetkovića kao i njegove bivše drage izaziva lavinu komentara kad god osvanu na društvenim mrežama.

Ništa drugačije nije bilo ni ovog puta kada je na "Instagramu" glumac podelio interesantnu objavu, a u fokusu je njegov znatno izmenjen izgled koji se nije libio da sa pratiocima podeli.

Pročitajte: TUGA! Svetozar Cvetković otvorio dušu, SIN i ĆERKE ne žele da komuniciraju sa njim, ovo su detalji (VIDEO)

 

 

Naime, najnovija fotografija Svetozara Cvetkovića na Instagramu pokazuje glumca u izdanju na koje od njega nismo navikli, a reč je o ogromnoj transformaciji kojoj se podvrgaon za potrebe serije Radio Mileva u kojoj tumači ulogu psihijatra.

Nedostatak kose i staračko lice prepuno bora i pega rezultat je veštih ruku stručnjaka koji su se pobrinuli za novi glumčev izgled i učinili da njegov dobro poznati lik bude izbrisan kao gumicom, a kadrovi kojima je pokazao kako teku pripreme za pomenutu ulogu, kao i komentar da je ovo njegov botoks, nasmejali su brojne njegove fanove koji su zbijali šale kako je razvod u velikoj meri na njega uticao.

Komentari (0)

Loading