Celebrity News

U trenucima tuge ON je bio tu za nju i njenu ćerku! Jelena Đokić pokazala muškarca kojem je dala sve nakon razvoda (FOTO)

Jelena Đokić nakon razvoda od Svetozara Cvetkovića promenila je život iz korena

U trenucima tuge ON je bio tu za nju i njenu ćerku! Jelena Đokić pokazala muškarca kojem je dala sve nakon razvoda (FOTO)

Jakov Simović

Da je Jelena Đokić nakon razvoda od Svetozara Cvetkovića promenila prioritete svi su primetili. Prvenstveno su na to pažnju obratile njene kolege glumci sa kojima je ona delila sva ona teška i ružna osećanja, nelagodu i tugu zbog problema u braku i naposletku im među prvima poverila kada je došlo do kraha.

Pročitajte: To što mi je uradila, dosta sam ćutao! Svetozar Cvetković konačno priznao zašto je pukao brak sa Jelenom Đokić

FireFly promo

 

Odabrani su bili upućeni u sve pojedinosti Jelenine želje za razvodom, kao što su danas oni upoznati sa tim koliko je svoje navike ona korigovala, ali i da je prioritetima ona zamenila mesta.

Pročitajte: Na prazničnoj trpezi Jelene Đokić našao se specijalitet skuplji od kavijara: Retko ko ume ovo da spremi, da li biste ga probali? (FOTO)

Ata Images

 

Jelena Đokić nakon razvoda okrenula se daleko više prijateljima, otvorila se takođe prema obožavaocima u pozorišu, sa kojima vrlo rado komunicira putem Instagrama. Društvene mreže postale su mesto na kom Jelena deli svoje misli, stavove, planove kada su projekti u pitanju, a povremeno na njenom profilu osvanu i slike porodice.

Pročitajte: Pričalo se da su se neslavno rastali, da biju bitku za imovinu: Jelena Đokić i Svetozar Cvetković ponovo zajedno (foto)

Vladimir Šporčić

 

Sin Luka i ćerka Klara neretko se mogu videti kraj glumice na fotografijama, a daleko više Jelena objavljuje slike sa kolegama. Voli glumica i da napiše pokoju interesantnu reč o svakom od njih, a ovog puta ona je bila ta o kojoj se pisalo.

Pročitajte: Preboleo bivšu: Glumac konačno ponovo nasmejan, uslikan ruku podruku sa ovom plavušom (foto)

Instagram

 

Naime, hrvatski umetnik Goran Bogdan podelio je sa pratiocima kako provodi dane, zapravo na kom projektu sada radi i verovali ili ne ponovo, po drugi put, mu je direktna partnerka Jelena. 

Pročitajte: Tuga ovde više ne stanuje! Jelena Đokić nakon razvoda od Svetozara konačno pronašla sreću: Sve potvrdila na Instagramu (FOTO)

Instagram

 

Iz objave se da zaključiti da Jelena i Bogdan glume bračni par, kao i da u filmu ili seriji oni imaju ćerku. Mlada glumica pozirala je sa filmskim roditeljima a Goran je ispod napisao.

-Lepa na mamu, lepa na tatu.

Pročitajte: Uhvaćeni: Jelena Đokić u strasnom poljupcu s poznatim glumcem, a nije Svetozar Cvetković (foto)

Instagram

 

 

 

Komentari (0)

Loading