Celebrity News

NIJE JOJ BILO LAKO DA IZABERE! Nika Tošić donela odluku, niko ne likuje više od tate Duška (VIDEO)

Izbor Nike Tošić oduševio Duška

NIJE JOJ BILO LAKO DA IZABERE! Nika Tošić donela odluku, niko ne likuje više od tate Duška (VIDEO)

TikTok Printscreen, ATA IMAGES

Izbor Nike Tošić oduševio Duška

Dok je Atina Tošić kopija svoje majke Jelene i izgledom i brojnim interesovanjima za modeling i modu generalno, mlađa Nika nasledila je ljubav prema fudbalu od tate Duška.

Pročitajte: Ćerka Jelene Karleuše glavna zvezda na maminom rođendanu! Pogledajte šta je obukla Nika Tošić i zbog čega svi gledaju u nju (FOTO)

Nije tajna da Nika trenira fudbal i da je veoma talentovana za ovaj sport, a veliku ljubav otac joj je usadio i prema fudbalskom klubu "Crvena Zvezda", za koji je svojevremeno i sam igrao.

tik tok printscreen

 

Nika takođe trenira u "Zvezdi" i vatreni je navijač njihovog fudbalskog tima. Iako je svakome ko se u fudbal razume teško da napravi razliku između odličnih timova "Partizana" i "Zvezde", Nika je to sa lakoćom uradila.

Pročitajte: I to se dogodilo - Nika Tošić potpuno promenila stil! Stala je sestri Atini na crtu (FOTO)

Izbor Nike Tošić pao je na "Zvezdu", te je pratiocima na "TikToku" simpatičnim videom otkrila kom timu pruža podršku i pozvala ih da i oni urade isto. Ovaj izbor Nike Tošić posebno oduševljava njenog oca Duška, koji sa ćerkom obožava da priča o fudbalu i komentariše utakmice omiljenog tima.

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading