Celebrity News

Ćerka Jelene Karleuše glavna zvezda na maminom rođendanu! Pogledajte šta je obukla Nika Tošić i zbog čega svi gledaju u nju (FOTO)

Ćerka Jelene Karleuše oduševila

Ćerka Jelene Karleuše glavna zvezda na maminom rođendanu! Pogledajte šta je obukla Nika Tošić i zbog čega svi gledaju u nju (FOTO)

Instagram

Pop diva Jelena Karleuša proslavila je rođendan i tim povodom sinoć organizovala glamuroznu žurku u svojoj vili, uz prisustvo porodice, najbližih prijatelja i saradnika. Svi oni okupili su se kako bi pevačici ulepšali divan dan i sa njom proslavili uspeh novog albuma koji pomera sve moguće granice, a među prisutnima najviše pažnje je privukla mlađa ćerka Jelene Karleuše, preslatka Nika.

 

Miloš Miletić

 

 

Imali smo prilike poslednjih dana da se uverimo kolika je podrška Nika svojoj mami i koliko joj se zapravo dopada to što pevačica radi, te nas ne bi začudilo da jednog dana i ona krene maminim putem i dostigne njenu impresivnu popularnost.

Sudeći po fotkama sa gala proslave reklo bi se da je veče proteklo u odličnoj atmosferi, a zasigurno se najbolje provela ćerka Jelene Karleuše koja osmeh sa lica nije skidala.

Pročitajte: Ovako nešto samo ćerka može da ti priredi - Objava Nike Tošić rasplakala Jelenu (FOTO)

Harizmatična devojčica nikoga nije ostavila ravnodušnim svojom pozitivnom energijom, čitavo veče bila je odlično raspoložena, đuskala je, ćaskala sa svima i rado se fotografisala, pa su se mnogi složili da "krv nije voda" i da joj pažnja i pogledi i te kako gode.

 

Instagram

 

 

Poput prave male zvezde, Nika je zablistala i još jednom pokazala da se odlično snalazi u svetu poznatih kojem je uostalom izložena još od najranijeg detinjstva, a sada kada je dovoljno velika da o nekim stvarima sama odlučuje, primetan je i njen istančan smisao za modu.

 

Instagram

 

 

Savršeno uklopljen stajling sa nakitom, make up-om i frizurom mađa ćerka Jelene Karleuše je i sinoć prezentovala i oduševila, te ne čudi što je imidž koji neguje inspiracija mnogim devojčicama njenog uzrasta jer je sasvim primeran tom dobu, a istovremeno i veoma moderan.

 

Komentari (0)

Loading