Celebrity News

Prva fotografija Duška Tošića posle dugo vremena: Pogledajte šta radi u Turskoj

Autor: | 01/08/2023

Fotografija Duška Tošića izazvala mnoštvo reakcija

Prva fotografija Duška Tošića posle dugo vremena: Pogledajte šta radi u Turskoj

Iako je godinu dana prošlo otkako je Jelena Karleuša objavila da se razvodi od bivšeg fudbalera Duška Tošića, do istog još uvek nije došlo, a za odnos popularnog para interesovanje u javnosti ne jenjava. 

Budući da se u javnosti gotovo ne pojavljuje niti za medije govori, jedini izvor informacija o tome kako i sa kim nekadašnji fudbaler, a sada uspešni menadžer provodi vreme jeste njegov "Instagram" nalog gde takođe veoma retko deli objave.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dusko Tosic (@duskotosic)

 

I kada na istom osvane neka fotografija Duška Tošića, uglavnom je vezana za njegove poslovne poduhvate, a ipak se svaka do detalja analizira ne bi li se nešto više o njegovom emotivnom i životu uopšte saznalo.

 

Pročitajte: Trese se Dedinje - Ispod fotke Duška Tošića osvanuo komentar Jelenine koleginice koju je smatrala prijateljicom, evo šta je napisala (FOTO)

 

U poslednje vreme Duško je objavljivao i fotografije sa svojom mlađom naslednicom Nikom, koju je vodio na poslovna putovanja i tako spajao lepo i korisno, pa je primetno i da je veoma posvećen otac.

 

Instagram

 

 

I na poslednjem putovanju u Tursku, Duško nije otkrio nijedan detalj o svom bračnom statusu, a da uglavnom vreme provodi u muškom društvu pokazatelj je i najnovija fotka iz jednog tamnošnjeg restorana.

 

 

U odabranom društvu, sa vođom navijača Bešiktaša u kojem je Duško ostvario veliki uspeh, te doslovno postao ikona kluba i nekolicinom momaka, nekadašnji reprezentativac pozirao je sa osmehom.

Da li je u najavi neka poslovna saradnja ili se na prijateljskoj osnovi Duško družio sa ljudima koji ga izuzetno poštuju i cene i zahvalni su mu na svemu što je za njihov voljeni klub učinio, nepoznanica je, a ono što je sigurno ako je suditi po njegovom dobrom raspoloženju, jeste da je proveo jedno lepo veče. 

 

 

Komentari (0)

Loading