Celebrity News

Duga kosa, bez brade i sa ČAK 40 KILOGRAMA VIŠE! OVAKO je pre 15 godina izgledao Aca Sofronijević (FOTO)

Izgled Ace Sofronijevića bio je potpuno drugačiji

Duga kosa, bez brade i sa ČAK 40 KILOGRAMA VIŠE! OVAKO je pre 15 godina izgledao Aca Sofronijević (FOTO)

Nebojša Babić

Izgled Ace Sofronijevića bio je potpuno drugačiji 

Aca Sofronijević otkrio je tajnu svog vitkog izgleda, te se poslednjih dana u medijima, ali i na mrežama diskutuje samo o njegovoj dijeti. Sa 128 kilograma, uspeo je da smrša na oko 80, a o svom uspehu govorio je u jednoj emisiji na "RTS-u".

Pročitajte: Nova devojka Ace Sofronijevića srela se sa njegovim roditeljima i ZANEMELA - Isplivala velika porodična tajna, A MAŠTALA JE O SVADBI (FOTO)

- Trenutak kada sam odlučio da povedem računa o sebi desio kada više nisam mogao da se sagnem da zavežem pertlu, mama mi je pomagala. U tom trenutku imao sam 128 kilograma, to je bilo 2008. godine – počeo je priču Sofronijević.

Instagram

 

- Ja zaista volim da jedem, mislim da sam to nasledio od majke (smeh). Kada sam počinjao karijeru, 2000. godine, oformio sam bend koji se zvao „Buba prestiž“ i naše svirke trajale su do dva, tri sata noću. Na nastupima sam unosio veliku količinu alkohola, ali to nije bilo jedino zlo. Kada bismo svirku priveli kraju, otišli bismo na ogromnu picu ili metarsku palačinku i te ogromne količine hrane uz nespavanje, ne treniranje i stres dovele su do toga da sam ja konstantno jeo - iskreno je rekao Aca.

Pročitajte: Kakav je to sin! Roditelji Ace Sofronijevića ZANEMELI, nisu očekivali ovo od harmonikaša (FOTO)

U to vreme izgled Ace Sofronijevića bio je potpuno drugačiji. Imao je dužu kosu, bradu nije puštao, a imao je čak 40 kilograma više. Na fotografijama iz tog vremena gotovo je nemoguće prepoznati Acu, koga danas javnost zna.

Instagram

 

Svestan da najveću štetu nanosi svom zdravlju, Aca je doneo odluku o promeni životnog stila:

- Proces promene je dugotrajan i zaista nije lak. Međutim, ja imam veliku želju i volju za životom jer sam video koliko je loše biti gojazan i kako ne možeš ništa da uradiš. Početak moje dijete u smislu zdrave ishrane bio je da se uobročim. Trudim se da uvek imam mnogo salate i trudim se da izbegnem da vezujem hleb sa ugljenim hidratima i nikad ne uzimam slatko posle obroka – govorio je tada Aca.

Danas, 15 godina kasnije, izgled Ace Sofronijevića doveden je do perfekcije, a on važi za jednog od zgodnijih muzičara na domaćoj javnoj sceni.

Komentari (0)

Loading