Celebrity News

Nova devojka Ace Sofronijevića srela se sa njegovim roditeljima i ZANEMELA: Isplivala velika porodična tajna, A MAŠTALA JE O SVADBI (FOTO)

Nova devojka Ace Sofronijevića prelepa je plavuša

Nova devojka Ace Sofronijevića srela se sa njegovim roditeljima i ZANEMELA: Isplivala velika porodična tajna, A MAŠTALA JE O SVADBI (FOTO)

Nakon što je prekinuo romansu sa voditeljkom Sanjom Ćulibrk, Aca Sofronijević uplovio je u novu vezu i to sa doktorkom, mladom ali vrlo istaknutom u svojoj branši. Nova devojka Ace Sofronijevića harmonikaša je, po priči prijatelja zaljubljenog para, osvojila inteligencijom, lepotom, harizmom, pa i smirenošću koju i on sam poseduje.

Pročitajte: Svadbe NEĆE BITI: Aca Sofornijević RASKINUO VERIDBU, evo šta se desilo (FOTO)

ATA Images

 

Skladan par već nekoliko meseci je zajedno, ipak u javnosti se prvi put pojavio tek polovinom prošlog meseca na litirgiji povodom Uskrsa. Fotoreporteri napravili su tada par sllika koje sada kruže portalima, uprkos tome što nova devojka Ace Sofronijevića ne voli javno eksponiranje. 

Pročitajte: Sobu u kojoj je spavao sa babom zamenio skupocenim kutkom za neženje: Ovo je dom Ace Sofronijevića (FOTO)

Ata Images Antonio Ahel

 

 

To je, između ostalog, bio razlog zbog kog, je Aca, mada je doktorku upoznao sa roditeljima i ima ozbiljne olanove s njom, u poslednjem susretu sa medijima vrlo šturo govorio o svom emotivnom životu.  

- Imam nekog, reč je o normalnoj i toploj devojci, ali nemojte više ništa da me pitate jer ne želim da govorim o tome - istakao je kratko.

Pročitajte: Raskinuo sa voditeljkom, smuvao doktorku: Ova lepotica je nova devojka Aleksandra Sofronijevića

Ata Images Antonio Ahel

 

 

 

Komentari (0)

Loading