Celebrity News

Sin Ane Sević konačno pred vama: Ovo je mali Simeon, jedan pogled i biće vam jasno na koga liči (FOTO)

Sin Ane Sević presladak je mališan

Sin Ane Sević konačno pred vama: Ovo je mali Simeon, jedan pogled i biće vam jasno na koga liči (FOTO)

Simeon Nedeljković,sin Ane Sević i biznismena Danijela Nedeljkovića treće je dete pevačice, koja je jedno vreme bila zaposlena i kao voditeljka.

Vodila je Ana emisije muzičkog karaktera, međutim, široj javnosti postala je poznata i vrlo popularna tek pošto je uplovila u brak sa muzičarem Darkom Lazićem.

Pročitajte:Svaka žena može pozavideti: Cipele Ane Sević želećete odmah da ponesete, a od cene torbe će vam se zavrteti u glavi (FOTO)

Svega par godina od rođenja ćerke Lorene usledio je šokantan razvod muzičkog para, zbog kog je svako krenuo svojim putem.

Instagram

 

Darko sa svojom tadašnjom izabranicom Marinom, Ana sa Danijelom kojem je rodila dvoje dece.

Prvo je na svet stigla ćerka Sena, a potom se rodio i sin Ane Sević, maleni Simeon čiji lik pevačica već dve godine skriva od medija i javnosti.

Pročitajte: Porodica presrećna: Samo mesec dana od porođaja u dom Ane Sević stigao je ON!

Fanovi pevačice željno iščekuju da vide na koga njen naslednik liči, međutim, ona je nepokolebljiva.

Priznaje da se prevarila što je sa medijima ranije delila privatnost svog prvog deteta, te je danas sa Senom i Simeonom vrlo oprezna.

Instagram

 

Ume na Instagramu da objavi tu i tamo poneku porodičnu fotografiju, ali najčešće ona tada preko lica svoje princeze i princa stavlja emotikone.

Pročitajte: Kakva beba! Ana Sević objavila prvu fotografiju sina, svi su uočili JEDNO (FOTO)

Ponadali su se mnogi da će Anine fotografije sa ovogodišnjeg letovanja možda nešto više o njenog dečici otkriti, ali pevačica s razlogaom nije promenila mišljenje.

Instagram

 

 

Ipak, doznalo se da porodica provodi vreme na bazenu luksuznog hotela sa pet zvezdica, pa i to kako se ponosna mama nosi sa zahtevima svojih mezimaca.

Pročitajte: Dugo su ga skrivali! Ana Sević i Danijel Nedeljković otkrili ime sina, izbor će vas iznenaditi (FOTO)

Zaključak koji se sam po sebi nametnuo je da Sena i Simeon obožavaju vodu, da jedva čekaju da nauče da plivaju, kao i da su vrlo složni.

Instagram

 

Ima Ana dosta razloga da bude ponosna na svoje naslednike, istovremeno ona ne krije koliko je srećna u svom drugom braku.

Komentari (0)

Loading