Celebrity News

Starija ćerka Mirke Vasiljević i Vujadina Savića izrasla u maminu kopiju! Pogledajte samo te oči, govore više od 1000 reči (FOTO)

Starija ćerka Mirke Vasiljević i Vujadina Savića lepotica je na mamu

Starija ćerka Mirke Vasiljević i Vujadina Savića izrasla u maminu kopiju! Pogledajte samo te oči, govore više od 1000 reči (FOTO)

Instagram

Dobro je poznato da je starija ćerka Mirke Vasiljević i Vujadina Savića krenula očevim stopama, iako se očekivalo da će možda poput svoje majke poći u glumačke ili pak manekenske vode.

Mala Adrijana, međutim, od samog početka imala je jasan stavi - voli fudbal i time jarko u životu želi da se bavi, čemu svedoči njeno zalaganje na terenu, pa i rezultati.

Pročitajte: Recept Mirke Vasiljević za domaću pogaču: Domaćice, hvatajte beleške, ovo je idealno za velike porodice

Da li je to posledica činjenice da je odrastala uz dva brata i oca zagriženog sportistu, fana Crvene Zvezde, ili joj je fudbal zaista u srcu vreme će pokazati kako bude odrastala, za sada je vrlo odlučna da postane najbolja fudbalerka u čemu je roditelji, ali i bake i deke podržavaju.

 

Instagram

 

 

Svi prate njene mečeve, ne postavljaju pitanje kada je potrebno odvesti je na treninge, pripreme i slično, a niko od njih ne može da se otme utisku da je iako je profesionalne poglede povukla na oca, fizički ista majka.

Prelepe zeleno-plave oči starija ćerka Mirke Vasiljević i Vujadina Savića ima, baš onakve kakve ima i lepa glumica. 

Pročitajte: Pogledajte fotografije koje su DOKAZ PREVARE Vujadina Savića: Evo ko je devojka sa kojom je uhvaćen, Mirkino srce je SLOMLJENO

Crte lica su im takođe identične a veruje se da će vremenom malena Adrijana postati prava mamina kopija.

 

Instagram

 

Svi već sada govore o njenoj lepoti, o kojoj svedoče fotografije na Instagramu.

Brata Marine Rajević Savić, Bojan Rajević objavio je sliku svoje sestre sa unukama i u dnu napisao.

Pročitajte: Vujadine, RADUJ SE! Mirka Vasiljević potvrdila PREDIVNE VESTI i to JOŠ DVOJE: Meni dece stvarno nikad nije dosta (FOTO)

- Adrijana, Lena, Marina.

Instagram

 

 

 

Komentari (0)

Loading