Celebrity News

Darko Filipović se posle razvoda vratio STAROJ LJUBAVI: Godinama ste ih gledali zajedno u Zvezdama Granda, pogledajte zajedničku fotku

Nova devojka Darka Filipovića više nije tajna

Darko Filipović se posle razvoda vratio STAROJ LJUBAVI: Godinama ste ih gledali zajedno u Zvezdama Granda, pogledajte zajedničku fotku

Svi mediji spekulišu da je svega par meseci od razvoda nova devojka Darka Filipovića ušetala u život muzičara, te da zbog nje on ne skida osmeh sa lica.

Bivša zvezda Granda nakon 12 godina braka razveo se od svoje supruge Jasmine, navodno zbog prevare, a taman kada su svi počeli da veruju da ga osećaj tuge i razočarenja nikada neće napustiti on je sreću pronašao kraj druge.

Pročitajte: Venčanica i frizura su toliko kič da je brak morao da pukne: Pogledajte kako su Darko Filipović i njegova supruga izgledali na svom venčanju

Priča se da je nova devojka Darka Filipovića niko drugi do pevačica Tanja Savić sa kojom je bio u vezi pre 20 godina, a od raskida sa njom nije razgovarao.

 

Privatna Arhiva

 

Muzički par se, navodno, posvađao do te mere da od razlaza niti jednu jedinu reč nije razmenio.

Postojala su među njima medijska prepucavanja, međutim, sa tim je davno prekinuto i niko više nije bio upućen u to da li su izgladili odnose niti su oni davali povoda da se o njima i njihovom odnosu više piše.

 

printscreen

 

Prema najnovijim izjavama izvora "Stara" bivši ljubavnici su nakon dve decenije nesloge konačno zakopali ratne sekire, ali ne samo to, počeli su često da se sastaju, te se sumnja da su obnovili romansu.

- Darko i Tanja nakon što su raskinuli nisu uopšte bili u dobrim odnosima, punih dvadeset godina. Imali su i pre deset godina neka medijska prepucavanja kada je Darko navodno rekao da ima i intimni video sa njom, što je nju baš razbesnelo, ali se ispostavilo da pevač nikad na to nije aludirao. Nedavno su viđeni kako sede u jednom restoranu u okolini Smedereva, bilo je još nekoliko ljudi sa njima, bili su nasmejani, stalno su se smejali i delovali su onako, simpatično. Lep su par - otkrio je izvor, pa dodao:

Pročitajte: Luksuzno i sa stilom: Zavirite u dupleks Darka Filipovića u kome živi sa suprugom Jasminom i ćerkicom Nastjom (FOTO)

- Ne mogu da tvrdim da među njima ima nešto više od prijateljstva, ali oboje su sada slobodni ne bi bilo ni loše da nastave tamo gde su stali. Ko zna, možda su dogovarali duet, uglavnom, više nisu u ratu, sekire su zakopali.

 

Instagram

 

 

Izvor je napomenuo i to da sada ništa ne stoji na Tanjinom i Darkovom putu za sreću, iako se ne može zanemariti podatak da je do prvog raskida došlo zbog navodne ljubomore pevačice.

 

 

Komentari (0)

Loading