Celebrity News

NOVA DEVOJKA Petra Strugara je OVA glumica koju obožavate u domaćim serijama: Zaljubili su se u pozorištu, više se ne kriju (FOTO)

Nova devojka Petra Strugara je mlada glumica koju svi dobro znate

NOVA DEVOJKA Petra Strugara je OVA glumica koju obožavate u domaćim serijama: Zaljubili su se u pozorištu, više se ne kriju (FOTO)

Čini se da je nakon mučnog razlaza od druge supruge Petar Strugar ponovo pronašao sreću. Srce dramskog umetnika rodom iz Crne Gore zbog brojnih promašaja bilo je slomljeno, ali je četiri godine mlađoj koleginici pošlo za rukom da ga sastavi. Reč je, naime, o glumici koju je publika zavolela kroz serije "Kalkanski krugovi", "Sinđelići", "Močvara", "Čudne ljubavi", "Klan", "Državni službenik"... Nije teško pretpostaviti da svi ovi projekti povezuju nikoga drugoga do mladu i uspešnu umetnicu Ninu Nešković, za koju se tvrdi da je nova devojka Petra Strugara.

Pročitajte: Prosed, PREZGODAN, pravi dasa: Kalina Kovačević konačno u javnosti sa svojim muškarcem, ovo su prve fotke

Aleksandar Jovanović Cile

 

 

Po pisanju novog broja magazina "Gloria", u to zapravo nema sumnje. Novopečeni par se zbližio tokom rada na predstavi "Naš razred", a nakon premijere odigrane u martu dodatno produbio odnos.

Pročitajte: Nekada preslatka voditeljka, a danas... Anđela iz Parova se OSUŠILA i ofarbala u tamno, od nje ništa nije ostalo! Evo kako izgleda (FOTO)

Luka Šarac

 

Dokaz ljubavi i toga da nova devojka Petra Strugara oseća daleko lepše i čvršće emocije od onih koje se vezuju za puko zaljubljivanje nalazi se u spektakulranom gestu. Naime, na njen nagovor kolege iz Narodnog pozorišta okupile su se u bifeu teatra i priredili rođendansko iznenađenje zgodnom Crnogorcu.

Pročitajte: RASTURILA MU BRAK: Novi dečko Kaline Kovačević je OVAJ SLAVNI GLUMAC koji se skoro razveo, svi su u šoku (FOTO)

 

Foto: Jakov Simović

 

Prvo je Petru čestitala izabranica, a onda su se pridružili i ostali glumci, među kojima i Jovana Stojiljković i Nataša Ninković. Svi uglas otpevali su mu i pesmicu, a bilo je i zakuske i slatkiša.

Pročitajte: Razveo se, ali je otac za primer: Ovako je Petar Strugar proveo vikend sa sinom Ivom FOTO

Vladimir Nićiforović

 

Kolege su dugo zajedno slavile, a mnogi koji su se tu našli posvedočiće da čitave večeri Petar nije skidao pogled sa Nine, zbog koje se ponovo smeje širokim osmehom.

Pročitajte: Krah braka: Razvod u tišini

Dalibor Danilović

 

Neškovićevoj očigledno ne smeta što Strugar iza sebe ima dva braka i dvoje dece, i nada se da će sa njom on stvoriti nešto trajno.

Pročitajte:Petar Strugar uslikan posle razvoda, izraz lica sve otkriva FOTO

 

O Nininom privatnom životu ne zna se mnogo, osim da je do prošle godine bila u vezi sa Dankom Milinkovićem, zgodnim hirurgom koji zbog posla živi u Nemačkoj, pa je daljina uticala na to da se prijateljski rastanu. 

Instagram

 

Sa druge strane, Strugar važi za velikog zavodnika i kontroverznu ličnost, a jedna od njegovih veza koje su podigle najviše prašine u javnosti bila je ona sa Milicom Todorović, koja je za njega kasnije izjavljivala da je njen veliki promašaj. Dodala je i da glumac većinu svog slobodnog vremena provodi sa konjima i da mu je među njima i mesto.

Instagram

 

Nadamo se da u budućnosti ovakve izjave nećemo čitati i u Nininim intervjuima.

 

 

Komentari (0)

Loading