Celebrity News

Ćerke Željka i Jovane Joksimović izrasle su u prave lepotice! Pogledajte prve fotke Ane i Srne i procenite na koga liče

Autor: | 23/08/2023

Ćerke Željka i Jovane Joksimović mamine su i tatine princeze

Ćerke Željka i Jovane Joksimović izrasle su u prave lepotice! Pogledajte prve fotke Ane i Srne i procenite na koga liče

Kada su 2. oktobra 2017. godine ugledale svetlost dana ćerke Željka i Jovane Joksimović unele su neopisivu radost u dom poznatog para i njihova srca ispunile ljubavlju koju su od tog trenutka oni morali da raspodele na tri jednaka dela. 

Sin Kosta, njihov prvenac koji je do tada uživao svu roditeljsku ljubav, očaran malenim sestricama svoju novu ulogu shvatio je veoma ozbiljno i postao pravi, brižni stariji bata presrećan što više ne mora sam da se igra.

Instagram

 

 

Porodični dom ispunjen dečijom grajom i smehom, postalo je mesto na koje posle napornog dana prepunog obaveza, poznati par užurbano hrli da se vrati, a najdragoceniji trenuci upravo su im kada otvore vrata i u naručje prihvate troje mališana.

Ipak, ove momente, oni ne žele sa javnošću da dele kao većina njihovih kolega i uopšte javnih ličnosti, pa su i fotografije na kojima su sin i ćerke Željka i Jovane Joksimović, prizor koja se u javnosti ne može videti često.

Pročitajte: Kako su brzo porasle! Ćerke Željka i Jovane Joksimović su neodoljive bliznakinje, ovo su fotke sa rođendana

Par je izabrao da intimu svoje dece brižljivo sačuva od znatiželjne javnosti, pa mnogi i ne znaju kako Kosta, Srna i Ana izgledaju, a posebno bi se mnogi iznenadli koliko su bliznakinje porasle i da su sada prave lepotice.

Instagram

 

 

Daleko od radoznalih pogleda one odrastaju i uživaju u svom bezbrižnom detinjstvu koje su im poznati mama i tata omogućili svojim čvrstim stavovima, a tek ponekad osvanu na društvenim mrežama i to isključivo kada za to postoji dobar povod.

Pročitajte: VELIKA RADOST u domu Jovane i Željka Joksimovića - Svi čestitaju, ovo smo čekali! (FOTO)

Jedan od tih povoda svakako su rođendanske proslave koje Željko i Jovana uvek organizuju bajkovito, a poslednji put u javnosti Sna i Ana viđene su aprila prošle godine, na proslavi tatinog jubilarnog pedesetog rođendana.

Ata Images

 

 

Tada smo se i uverili da su ćerke Željka i Jovane Joksimovića zaista preslatke devojčice, ali i prave male modne ikone o čijim stajlinzima atraktivna voditeljka vodi posebnu brigu.

Ata Images

 

 

Komentari (1)

Loading