Celebrity News

Horoskop Anastasije Ražnatović pokazao hoće li joj brak uspeti: Zbog znaka je uvek birala ovakve momke

Horoskop Anastasije Ražnatović otkriva njenu interesantnu stranu

Horoskop Anastasije Ražnatović pokazao hoće li joj brak uspeti: Zbog znaka je uvek birala ovakve momke

Instagram

Evo šta poručuje horoskop Anastasije Ražnatović.

Vest da je Cecina naslednica sa svojim izabranikom Nemanjom Gudeljem stala na ludi kamen, juče je kao bomba odjeknula u javnosti i oduševila naciju, a to je bio i idealan povod da se pozabavimo njenom natalnom kartom koju je protumačio jedan poznati astrolog.

 

Instagram

 

 

Budući da je i sama istakla kako veruje u astrologiju, horoskop Anastasije Ražnatović ona rado voli da pročita, a verujemo da će i Nemanji biti interesantno da sazna pojedinosti koje je svojevremeno izneo astrolog opisujući njenu ličnost.

Pročitajte: Mesečni horoskop za avgust - STIŽE NOVAC za OVAJ ZNAK, Ovnovi moraju da povedu računa o zdravlju, Bikovima se vraća stara ljubav

- Ti si osoba koju z*bole da bude poznata, ali joj je, naravno, drago što jeste! Kao mlađa bila si dosta otvorenija i druželjubivija, sad te nekako mrzi da sklapaš nova prijateljstva, ljubazna si sa svima, ali baš nemaš energije da se kao s nekim družakaš! Čak intimno za sebe misliš da si nedruželjubiva - napisao je Anastasiji astrolog i dodao:

- Tvoj Mars u Blizancima otkida, ali otkida na mladolike lepotane koji nemaju dozu stida ili blama, ali koji su kulturni i suzdržani! E sad, jako je tanka linija između toga i upravo zato ti je istančan ukus. Bukvalno je loto da ti se neko dopadne baš onako! Mora da ima neku odmerenost na kojoj insistira tvoj ascendent u Vagi, mora da ima neki bebi fejs kad se nasmeje, da mu se oči smeju, što traži tvoj Mars u Blizancima - navodi on u horoskopu Anastasije Ražnatović i dodaje:

 

Instagram

 

 

- Mora da nema blama da uhvati prvi za mikrofon na karaokama i pokaže da, iako ne zna da peva, bolji je šoumen od svih, da zadovolji tvoje Sunce u Blizancima. Mora da bude bogat i na svoju ruku malo udaren. Nekad naginješ na Bika, nekad na Blizanca, to sigurno možeš da osetiš kako nekad za istu stvar iskuliraš, a nekad digneš ustanak.

Pročitajte: Istina ispliva kad tad - Ovako Gudelj tretira Anastasiju, evo kako zaista izgleda njen život u Španiji daleko od porodice (FOTO)

- Ljubomorna si da si u stanju da otkineš grkljan. Uh, ovo je ono kad ti se preznoje dlanovi od besa. Tebe samo ljubav radi na agresiju i baš recimo u prijateljstvima nisi takva, ako te neko izda, kažeš: ‘M*rš, ćao, blok’, ali posle nekog vremena oprostiš i pustiš ljude da opet uđu u tvoj život jer su nekako ispravili grešku i svako zaslužuje šansu, a u ljubavi, grizeš i ujedaš ako te neko ne daj bože izda! - zaključio je astrolog, a prenosi tabloid Svet.

 

Komentari (0)

Loading