Celebrity News

Istina ispliva kad tad: Ovako Gudelj tretira Anastasiju, evo kako zaista izgleda njen život u Španiji daleko od porodice (FOTO)

Život Anastasije Ražnatović u Sevilji deluje bajkovito

Istina ispliva kad tad: Ovako Gudelj tretira Anastasiju, evo kako zaista izgleda njen život u Španiji daleko od porodice (FOTO)

Ovakav je zapravo život Anastasije Ražnatović u Sevilji.

Otkako je uplovila u romansu sa fudbalerom Nemanjom Gudeljom, naslednica folk dive Cece Ražnatović, našu prestonicu i Srbiju zamenila je predivnom i za život i te kako atraktivnom Španijom.

Instagram

 

 

Život Anastasije Ražnatović u Sevilji, gde njen izabranik igra za istoimeni klub, po svemu sudeći veoma joj prija kao i energija i mentalitet ljudi koji je veoma sličan onom sa našeg podneblja.

Posebno u ljubavi uživa poznati par koji je svoju vezu nedavno podigao na viši nivo veridbom, te oni koriste svaki slobodan trenutak da provedu zajedno.

Pročitajte: Prsten pokrenuo haos - Da li su se Anastasija i Gudelj tajno venčali u Španiji? (FOTO)

Kada god fudbaleru to klupske obaveze dozvole, on se od svoje buduće supruge ne odvaja, a putem "Instagrama" imamo prilike da se uverimo da Tasu drži kao malo vode na dlanu.

Samim tim, život Anastasije Ražnatović u Sevilji je kao iz bajke, ona uživa tretman prave kraljice, a kako i ne bi kad Nemanja daje sve od sebe da joj ništa ne zafali, da joj ugodi na sve načine i da Tasa ne oseti da je daleko od porodičnog doma gde je oduvek imala sve što poželi.

Instagram

 

 

Par savršeno funkcioniše, uklapaju se, dogovaraju i sve planiraju zajedno, a odlično organizuju i svoje vreme, kako zajedničko tako i ono koje su prinuđeni da provedu odvojeno.

Jedna od stavki koja Tasi znatno olakšava boravak u tuđini, svakodnevne aktivnosti, obilaske grada, šoping i ostalo jeste mogućnost da uvek na raspolaganju ima limuzinu i privatnog vozača, a za to se naravno pobrinuo da joj obezbedi, niko drugi nego njen voljeni.

Instagram

 

 

Upravo su kadrovi iz luks limuzine nešto što sve češće imamo prilike da vidimo na njenom "Instagramu", pa mnogi komentarišu da je život Anastasije Ražnatović u Sevilji zaista prelep, kao i to da ona zrači nekom posebnom energijom i da nikad lepše nije izgledala.

Pročitajte: ČESTITAMO! Konačno sreća! Anastasija i Gudelj upravo objavili NAJLEPŠE VESTI, u Cecinoj kući svi plaču od sreće (VIDEO)

Ipak, to nije sve, pre nekoliko dana osvanule je fotka iz privatnog aviona fudbalskog kluba Sevilja, te je jasno da je Tasa kao buduća supruga jednog od glavnih igrača ovog kluba i te kako voljena i cenjena.

Instagram

 

 

Kao najvatreniji navijač i najveća Nemanjina podrška koja gotovo nijednu utakmicu ne propušta, ona je imala tu čast da se preveze klupskim avionom kako bi u Atini ispratila veoma bitan meč, a zaključak je samo jedan, život Anastasije Ražnatović je kao iz nečijeg sna. 

 

Komentari (0)

Loading