Lepota

Šta se ovo dogodilo Marijani Mateus?! Najnovije fotografije govore više od 1000 reči, mesecima je ovo krila

Marijana Mateus na jahti pokazala telo

Šta se ovo dogodilo Marijani Mateus?! Najnovije fotografije govore više od 1000 reči, mesecima je ovo krila

Fotografije jedne od najlepših i najnegovanijih žena sa naših prostora svakako su među najkomentarisanijima na popularnoj mreži Instagram, a ova najnovija na kojoj je Marijana Mateus na jahti, izazvala je opšti haos na Internetu.

Koliko uživa na luksuznom španskom ostrvu Ibica, pokazala je modna kreatorka svojim pratiocima i očarala muški deo populacije, a ništa manje nisu oduševljene ni pripadnice nežnijeg pola koje su nizale kompliment za komplimentom.

 

Instagram

 

 

Marijana Mateus na jahti pozirala je odevena u korset i minijaturni šorts i otkrila da napušta luksuznu destinaciju, a kao oproštaj postavila je niz fotki uz interesantan opis.

 

Instagram

 

 

- Preplanulost će izbledeti, ali sećanja će trajati zauvek - podelila je utiske sa odmora u izazovnom izdanju, a da se uvek tamo lepo provede govori činjenica da je baš ovo špansko letovalište često njen izbor.

 

Instagram

 

 

Poznata je dizajnerka po tome da voli da posećuje mondenska mesta, pa je i ovog puta nesebično delila ambijent u kojem uživa, međutim i ovog puta u prvom planu je njeno izvajano telo i bujni dekolte kojim je mnoge ostavila bez daha.

 

Instagram

 

 

Svima je jasno da njoj godine ne predstavljaju nikakav problem, naprotiv iako je zgazila u petu deceniji i te kako ima čime da se pohvali, a pored top forme i izvajane figure, tu je i blistav ten na kojem joj i mnogo mlađe dame mogu pozavideti.

 

 

 

 

Komentari (2)

Loading
Kika

13:56 03.08.2023

Hvalisanje ove gospodje nam je vec dosadilo.. koga ovo zanima.. ******* zena koje se samo slika i cereka. I onda vi to stavite u novine. Sta je vasa poruka?

Deki

22:59 09.08.2023

A vala baš. Nikome nije jasno ko je ova žena, čime se bavi i zašto je u novinama.