Celebrity News

Najstarija ćerka Željka Mitrovića objavila prvu sliku sa DEČKOM: Zar od svih BAŠ ON da bude Željkov zet?!

Najstarija ćerka Željka Mitrovića ludo je zaljubljena, a slike to dokazuju

Najstarija ćerka Željka Mitrovića objavila prvu sliku sa DEČKOM: Zar od svih BAŠ ON da bude Željkov zet?!

Najstarija ćerka Željka Mitrovića vrlo je uspešna mlada dama, predana porodici i prijateljima, ali i svojoj profesiji.

Sandra Mitrović diplomirala je režiju na fakultetu u Americi, tamo je ostvarila saradnje i dobila nekoliko nagrada za kratke filmove, a prošle godine pošlo joj je za rukom da realizuje svoj prvi dugometražni film "Komedija na tri sprata", koji publika obožava.

Pročitajte: Najstarija ćerka Željka Mitrovića rasplakala sve objavom - DEČAK JE, a tek da čujete ime! Pogledajte kako Sandra blista od sreće! (FOTO)

Dugo nakon premijere u Beogradu film je prikazivan u bioskopima širom zemlje, a po svemu Sandra i njeni saradnici lepo su zaradli na njemu.

Već mesecima najstarija ćerka Željka Mitrovića putuje po svetu, troši zarađeno, tačnije uživa u plodovima višegodišnjeg rada.

Ako je suditi po fotografijama sa Instagrama, svakih mesec dana je na novoj lokaciji.

 

Instagram

 

Kreće se Sandra vrlo slobodno od istoka do zapada, a na tom putu po svoj prilici nije sama.

Iako je davno u instervjuu za Story odbijala da prizna da li je zaljubljena, slike nastale na plaži govore da je ipak pronašla srodnu dušu.

Pročitajte: Dečko Sandre Mitrović je OVAJ POZNATI MUŠKARAC - Pogledajte prvu zajedničku fotografiju, ni tata Željko nije imao pojma

Rediteljka i njen izabranik uslikani su kako leže na plaži i razmenjuju nežnosti dok su im glave skrivene pod šeširom i kačketom.

Ne sumnja se da su u trenutku nastanka slike pali poljupci, ono što je ipak svima vrlo intrigantno i još uvek nedokučivo je ko je mladić sa kojim je najstarija ćerka Željka Mitrovića uplovila u vezu.

 

Instagram

 

 

Za razliku od njenih sestara po ocu koje biraju strance, mi smo načuli od njenih prijatelja da je ovaj momak Srbin. 

 

 

Komentari (0)

Loading