Celebrity News

Ove fotografije će Hani SLOMITI SRCE: Petar Grašo se ljubi sa POZNATOM PEVAČICOM, brineta je i svi je znate! Pogledajte dokaze

Bračna kriza Petra Graša i Hane Huljić, po pisanju portala nastupila je zbog pevačice

Ove fotografije će Hani SLOMITI SRCE: Petar Grašo se ljubi sa POZNATOM PEVAČICOM, brineta je i svi je znate! Pogledajte dokaze

ATA Images

Po spekulacijama koje su se iz medija prenele na javnost širom Balkana, bračna kriza Petra Graša i Hane Huljić nastupila je već nekoliko puta za godinu i po dana braka.

Kao glavni krivac navođen je niko drugi do sam Grašo, vrlo retko Hana.

Pročitajte: Doživela Danijelinu sudbinu: Petar Grašo OSTAVIO Hanu i ćerkicu zbog ove POZNATE pevačice, cela Hrvatska se trese! (FOTO)

Nagađali su novinari da muzičar dosta radi, da zapostavlja suprugu i ćerkicu Albu, istovremeno se nabrajalo dosta toga iz njegove prošlosti sa Danijelom Martinović, a čak su i neke njene starije izjave dospele do tabloida.

 I svega ovoga dalo se zaključiti da bračna kriza Petra Graša i Hane Huljić preti da razori brak muzičara i njegove izabranice, međutim, istina je potpuno drugačija.

Boško Karanović

 

 

Gašo zaista dosta radi, ali budući da se kasno ostvario u ulozi oca potpuno je opčinjen svojom mezimicom te svaki slobodan trenutak odvaja ne bi li bio kraj nje, presvlačio je, hranio, pevao pesmice za laku noć, uopšte odmenjivao Hanu u roditeljstvu.

Indir Merdanović

 

 

Budući da se prema supruzi i ćerki on odnosi s puno ljubavi i poštovanja Habu nije preostalo ništa drugo do da uživa u tom odnosu i ne obazire se na dvosmislene naslove i spekulacije, kojih je iz dana u dan sve više.

Pročitajte: On je loš primer za sve muževe! Tonči Huljić otkrio kako se Petar Grašo iza zatvorenih vrata ophodi prema njegovoj ćerki

Par pomenutih naslova pojavilo se i nakon Banja Luka Festa, gde je Grašo nastupio sa koleginicom Ninom Badrić sa kojom ima duet.

Indir Merdanović

 

 

Naime,  nakon probe, fotoreporteri su zabeležili posebne poglede i zagrljaje između Nine i Graša, a samim tim probudila su se i govorkanja na temu kako će Hana ovo protumačiti. 

 

Indir Merdanović

 

No, budući da su Nina i Petar prijatelji preko dvadeset i pet godina, takvim spekulacijama nema mesta u njihovom odnosu.

 

Komentari (0)

Loading