Celebrity News

Ovo je moj USVOJENI SIN: Vesna de Vinča rasplakala sve objavom, posle toliko godina ga je pokazala (FOTO)

Vesna de Vinča usvojila decu po duši - priča koja inspiriše

Ovo je moj USVOJENI SIN: Vesna de Vinča rasplakala sve objavom, posle toliko godina ga je pokazala (FOTO)

Životna priča Vesne de Vinče prepuna je uspona i padova, a najteža rana, koja ni do danas nije zacelila definitivno je smrt njenog drugog supruga Predraga Vitasa. Njihova ljubav bila je bajkovita, ipak, san o zajedničkom detetu nije im se ispunio. Iako je mnoge mlade devojke izvela na pravi put, Vesna de Vinča usvojila je decu po duši i to je javnosti priznala tek u sedmoj deceniji života.

Naime, Vesna je javnosti predstavila svog nećaka, Džejmsa, koji je kuvar i koji je sa njom, porodicom i prijateljima nekoliko dana proveo krstareći na brodu i spremajući jela za sve prisutne. Uz Džejmsa je bila i njegova devojka Ema, a Vesna de Vinča usvojila je ovu decu, kako je napisala na svom "Instagramu".

Pročitajte: Gledali ste ga DECENIJAMA na televiziji, a niste imali pojma da je ON prvi muž Vesne de Vinče i otac naše poznate glumice (FOTO)

Uz brojne uspomene na fantasitčne dane, Vensa je napisala:

- Veče za NJKV Princa Mihaila Karađorđevića i Džejmsa, sina kapetana Dragana. Džejms živi u Australiji i po profesiji je kuvar. On je lično ceo dan spremao za nas večeru i svoje oproštajno veče. Nisam skoro upoznala tako divno mlado pametno energično ljudsko biće. Rešila sam da ga usvojim i njegovu devojku Emu. Dani sa njima na brodu bili su posebni, sve su nas oplemenili. Da, postoje deca tela i deca duha. Njih dvoje su nesumnjivo postali moja deca - napisala je ona, a potom objavila i snimak na kome prati Džejmsa i Emu, te otkrila da je Džejmsova tetka.

Pročitajte: O venčanici i bidermajeru se i danas priča - Pogledajte jedinu fotografiju sa venčanja Vesne de Vinče i pokojnog supruga Predraga

- Odoše Džjems i njegova Ema, moja usvojena deca. Ema završava paihologiju u Londonu a rođena je u Švedskoj, gde joj žive roditelji. Ma par snova.

Komentari (0)

Loading