Celebrity News

O venčanici i bidermajeru se i danas priča: Pogledajte jedinu fotografiju sa venčanja Vesne de Vinče i pokojnog supruga Predraga

Fotografija sa venčanja Vesne de Vinče ostala je kao lepa uspomena

O venčanici i bidermajeru se i danas priča: Pogledajte jedinu fotografiju sa venčanja Vesne de Vinče i pokojnog supruga Predraga

Boško Karanović

Predrag Vitas, bio je druga ljubav spisateljice, novinarke i vlasnice modne agencije "Miss Yu",Vesne de Vinče u kog je, kako i sama kaže, bila ludo zaljubljena. Iako je i pre njega izgovorila sudbonosno "da" novinaru MIlanu Langu, drugi njen suprug bio je njena najveća ljubav, za kojim nakon izgubljene bitke sa opakom bolešću i danas nosi crninu. O ljubavi koju je smrt iznenada prekinula sa velikom tugom i danas priča, a pored brojnih uspomena, tu je i jedina fotografija sa venčanja Vesne de Vinče da je vrati u neka lepa vremena.

- Predrag Vitas je bio anđeo. U našem braku kafana nije postojala, niti piće. Bila je to dobra ljubav, puna strasti, stvaranja, smejanja, bezrezervne podrške. Takvu slobodu niko nije imao kao ja, i poverenje. Vitas je bio vitez, uvek gospodin, čak i u ono vreme kad je bio „drug“ - ispričala je svojevremeno za "Hello" Vesna o preminulom suprugu koji je inače bio urednik Informativnog programa Televizije Beograd.

Pročitajte: Prvi razlog za smeh posle smrti muža - Vesna de Vinča okupila porodicu za rođendan, a onda se pojavio ON sa poklonima,srce je zaigralo (FOTO)

Privatna arhiva

 

- Bio je najlepši čovek u bivšoj Jugoslaviji u kojeg su mnogi bili zaljubljeni. Imao je te divne, plave oči kojima me je osvojio, kao iz vikend ljubavnog romana. Imao je apolonsku lepotu. Bio mi je učitelj, ljubav, sve - rekla je ona, a o danima neizmerne ljubavi i sreće svedoči i fotografija sa venčanja Vesne de Vinče i romantični momenat gde Predrag nosi Vesnu u naručju kojoj osmeh krasi lice kao i svakoj ispunjenoj ženi.

Pročitajte: Bio je najlepši muškarac u Jugoslaviji, zbog njega i danas nosi crninu - Pogledajte fotografiju sa venčanja Vesne de Vinče i pokojnog supruga

Printscreen

 

Vesnina srodna duša, Predrag napustio ju je 1998. kada je imao samo 51 godinu, od posledica karcinoma, a ona ga nikada nije prebolela.

- Crno sam počela da nosim kao udovica, kada je preminuo moj suprug Predrag Vitas. Od tada je prošlo više od dvadeset godina, a ja sam još u crnom. Sudbinu sam pretvorila u svoj stil - otkrila je Vesna koja se nakon što je u 41. godini ostala udovica nikada više nije udavala.

Komentari (0)

Loading